VTI lar genelde aynı spec, filtre egzoz headers. Çok bi doluluk yok.
Ben her türlüsüyle denedim zaten o ayrı konu da..
Printable View
tamamen şahsi fikrim,
Motoru sağlıklı, filitre+header+egzozlu, guzel bir plotajla vti şu gidişinle 3 boy geçer usta.
Yazanlara kızıp, kendım yazıyorum aslına bakarsan,
Video dan gördüğüm kadarıyla (taa Antalyadaki araç hakkında) yorum yapıyorum. bence buda yanlış haklısın ama benım RS ler ile denemelerimde aldığım sonuçlara göre yapıyorum yorumlarımı yanlış anlama. (Hava yol vs. herşey farlı)
Senden ricam birde 3.vites denemeniz RS ile. Tahminimce fark daha az olacaktır.
RS 3 e attığında arayı açmaya başlıyor zaten
Vti ile 3 te bastıgında ust devırde 240 ta max. 1 boy fln oluyo usta. Nasıl geçcen peki vti ı?
zaten kısa lı VTI ile olur olursa deneme. 60-180 drag mı oluyor sence
60 bizde 2. vites vtec altı kalır. en kotu 70-80 olmalı. hiçbir roll 180 de bitmez ayrıca, yol boşsa kesiciye kadar devam. Sende kısa varmış, ozaman kısalı vti ile denemen lazım ama dediğim gibi farklı olmayacaktır.
Dip not: Header+Egzoz+Fılıtre+kısa lı vti (sword) 220e kadar nerdeyse kafa kafaya gıdıyordu RS ler ile.
Evet, ben 200 de yanıma gelen bi murat abi hatırlıyorum =))
Kısalı VTI beklediğimden fazla gidiyor. stock ya da stock'a yakın bi VTS'e fazla gelir kanımca.
istanbul da göki ile yiit i tanıyorum
Abi roll du drag oldu sımdıde trafıkte kapısma oldu, konu donuyor bana musade, vıdeoları beklıyorum sabırsızlıkla.
off onur yazmıcam yazmıcam diyom zorla yazdırıyosun. Burda show yapma güzel kardeşim. Ben sana defalarca dedim tlefon açtım nıye milletle idaa ediyosun. 4,785 kısa+headers+51 düz boru+eksoz+simoto cai li vti miz var işte deneyelım videoda çekelım koyalım. Hem geçersende benı geçersin ben alınmam gücenmem biliyosun istediğin gibi video koy. Millet bi rahatlasın yaa vti geçiyomusun geçmiyomusun. Enson geçilmiştin ama
nedense konulan videolar hemen kilitlendi.
alem adamsın erdınç valla.
onur koltukları ,taktın kısa yaptın bence iyi olmadı performansın eskı den daha iiiidi..
Al bide burdan yak :)
o zaman cuma bi deneme gecesi yapalım. Bende gelebileyim videoları cekelim. Hem bende CRX getiricem stock bi saxoytla denicez bulabilirsek hemde Sİ larla deniycez. Güzel bol muhabbetli aksiyonlu bir kepez org. yaparız
Kepez spec hımmm?Orda karanlıktan bi şey belli olmuyor ki ?
arkadan turbolu bi araçla cekersek olur özgürüm :D Ben crx le geliceğim için takip edemeyebilirim görew sana düşer :D
maşallah 2 aracada ama rs acayip gidiyo.
bizi kırmayıp denediği için ali osmana teşekkürler..
her iki aracada maşaLLah...
onur o yolda bu aralar cok gazlıyorsun... senin yuzunden ekip arabası koyucaklar oraya bidaha araba deneyemicez ...