5. viteste RS i geçmen olasılığın çok yüksek. Ama gerçekten çok zevkli bir deneme olacağına eminim. Ben konuşurum denersiniz. Bana özelden telini atar mısın?
Printable View
yorumsuzumm :)
RS iyi gidiyor valla.
Doğukan,baturalp arabalar ankarada yine denersiniz ama burdan lafı uzatmayalım deneyecek kadar samimiyeti bozmadan kalp kırmadan devam..Bu arada s2k ile denemekte pek zevkliydi rol rollden geldi :D
dostum senin istedigin devirde basıyordukda ondan öle oluyordu bi ara sende gelirsin manavgata gazlarız eminim daha farlı olur.
yorumlarınız için herkeze teşekkürler.
valla ben clio rs i kullandım.maşallah ali osman ın arabaya canavar gibi yürüyo:)
onurun arabası da güsel gidio :)tabiiki iki araç da ölçü değil ama güsel deneme olmuş. neyse her ikisine de kazasız belasız...
yaa abi uzatmayım uzatmayı bnde istemiyorum da adam zaten butun vıdeoları kaldırmış 3.cuyu unutmuş...o gün senle konuştuk denicenmi dedin yok dedim iyi biz sıkcas dedin bnde arkanızdan ızlıcem vıdeo cekerım dedım rc nin 2 boy gerisinden bastım kornayı duyamadım bile yuruyup gıttıler vıdeo cekmek ıcın yetısıyım dıe bastım cektık vıdeoyu bitti gazdan cektım ondan sonra ...adam tutmuş ben bu kadar geçtim diyo yaaa komedi vllaha
maşallah iki aracada..ALLAH KAZA BELA VERMESİN İKİSİNEDE..osman bey gazlamaya gidiyorsun antalyalara haber vermiyorsun sorarım sana :D
gelecem gelecem az kaldı..o arabayı satarım falan deme sakın önüne bin kaşınma.. askere gidersen koyarsın garaja durur.akmaz kokmaz ben çıkarır pasını alırım ara sıra onun :D
:icon_tup: Paylaşım için teşekkürler Can. Kadir abinin vites atışlar ayrı bir olay zaten :) ozaman sana da bahsetmiştim sağ arka fren pistonunda da bir sıkma vardı, balata ve tamir takımını değiştirince o sorunuda çözmüş olduk. Şimdi arka yaylarda değişti arabanın dötü yerde kalıyor.
Ilk videoda zaten vts arkadan bastıgı ıcın kafa cıkarıyor.
Araçlar gitmesi gerektiği gibi gitmiş ama vts nin vti geçmesi için dahaaa var..
Maşşallah araçlara