VTI geçmeme daha var mı :hahaha:
sen öyle diyorsan öledir ama en kısa zaman VTI video su koyacam geçilsem geçsemde aynı şekilde kendim koyucam sende yorumunu yapıcak sın kardeşim
Printable View
Koyucan tabı kardeşim ya, amaç denemek değilmi ztn. Sen koyucan bende yorumumu yapıcam tabı kardeşim neden yapmıyım bu tamamen benım vıdeolardan gordugum kadarıyla kendı sahsı fıkrımdır. Bol sans.
VTI - RS denemelerinde VTI bu videodaki VTS'den çok daha iyi tutunuyor.
Benim de fikrim şu anda iyi bi VTI'dan yavaş olduğun yönünde. Deneyim görelim tabi, belli olmaz :)
osman kardeşim sence VTI geçmeme daha çok varmı sen VTI ilede denemelerin mevcut
tamamen şahsi fikrim,
Motoru sağlıklı, filitre+header+egzozlu, guzel bir plotajla vti şu gidişinle 3 boy geçer usta.
Yazanlara kızıp, kendım yazıyorum aslına bakarsan,
Video dan gördüğüm kadarıyla (taa Antalyadaki araç hakkında) yorum yapıyorum. bence buda yanlış haklısın ama benım RS ler ile denemelerimde aldığım sonuçlara göre yapıyorum yorumlarımı yanlış anlama. (Hava yol vs. herşey farlı)
Senden ricam birde 3.vites denemeniz RS ile. Tahminimce fark daha az olacaktır.
RS 3 e attığında arayı açmaya başlıyor zaten
Vti ile 3 te bastıgında ust devırde 240 ta max. 1 boy fln oluyo usta. Nasıl geçcen peki vti ı?
zaten kısa lı VTI ile olur olursa deneme. 60-180 drag mı oluyor sence
60 bizde 2. vites vtec altı kalır. en kotu 70-80 olmalı. hiçbir roll 180 de bitmez ayrıca, yol boşsa kesiciye kadar devam. Sende kısa varmış, ozaman kısalı vti ile denemen lazım ama dediğim gibi farklı olmayacaktır.