bende senin düğünde before and after diye söktüğün turboyu koyucam :D
Printable View
illaki abide sonuçta forum ortamında bazı şeyler paylaşılıyorsa tofaşçısıda yorum yapar bmwciside en doğal hakkımız sormak :) denesinler falan lafı tabki bize düşmez
ben oyle bır araba yapıcamkıı cem aga senı gecıcem :D:D:D:D:D:D:D:D:D
maşallah sulhi harika yürümüş aracın ilk gazlama sesi çok fena videonun
ne zmndır böyle hızlı gc8 gormemiştik çok guzel deneme...o m5 te yani akıllara zarar bi araba olmasına ragmen bu kadar farka sadece harika denilir..
normal sonuc sulhi tebrikler,
bizle artik m5 m6 hicbiri denemiyor, ankarali olarak hizli gc8 gormediysen roz bence ilginc:)
sen cıkardın mı abi arabanı ? çöp varili gibi bi intercooler boyum kadar turbosu olan gri subaruyu :D
goruyorum hergun turbo zone aydının ordaym önündne gecıyo bi çat pat diye de sulhi nin arabasının onlardan daha hızlı oldguunu dusunuorum :D ama yakın zmnda evo gormustum motorla denedik 220den sonra motoru kaybediyo :D
sulhı gardasım masalah
peki tamam senin dedigin gibi olsun, osman abinin evosu hizli evet haklisin 6.5-7 saniye civari 100-200 u var;) 100-200 konusunu tekrar bir gozden gecir istersen.
ben daha cikarmadim kendi arabami su an subaru-evo klasmanina zn yetiyor:)
ben zaten ne zmndır gormemıstık dedıgim vıdeodan dı yoksa draglarda zaten goruyoruz bunun dışında herhangi bi subaru denemesi ankarada oluyosa haberim olmadı....senin arabanı sabırsızlıkla beklıyoruz uzun bekleyişin ardında bi sır kesınlıkle yatıyodur :)
osman abı istedigimiz devirde istedigimiz viteste bastı ona ragmen 220 gıbı motoru yakaladı geçti 1.vites 60 la motorla bastı yani...bnce hiç kimse arabasını o viteste motorla denemez osman abi bizi kırmadı denedi...ondan sonra yarışırken gordugum en hızlı subaru da sulhinin subarusu tekrar tebrik ederim..
dogrudur sen gormemis olabilirsin, subarular genelde bizim oraya geliyor.
benim arabam biraz degisik, benimkine gelene kadar daha cok araba var zaten arada, bir suru denemede yapiliyor ama videolar paylasilmiyor, bizde huy degil video yayinlamak pek.
konu sapmasin sulhicim tebrik ederim masallah allah nazardan saklasin ben zaten farkli bir sonuc beklemiyordum;)
masallah tecavüz spec olmuş :)
massallah çok sıkı gidio daha net videolar bekliorz....
arkadaşlarım cok teşekkür ederim gayet rahat gectım 1 2 aksılık oldu mesela ilkinde gectımde 240 tım viraja geldım ayağımı gazdan cektım ve bov yerınden cıktı tekrar taktık dierinde de nossuz bastım hlade gene gectım ve bujılerın azizliğne uğradım..ben de bu durumu cok normal karsılıorum gecmem benı cok sevındırmedi normal karsıladım..sana gelince eray sen ac karnını doyurda bana yetişsin o m5..düğün den sora hanımda izin alcam daha yenı evli adam olarak dicem ki M5 e 300 e kadar sıkalım....saygılar gc8 lerde derneği kolu baskanı
SULHİ SERİNDERE.
adamın parası var konuşuyo abi düğünde doyurcam aç karnımı yemeklimiydi düğün ?