-
yoq b abi bu araba bizim orda biliorum elemanı.çektikleri yerde feshane eyüp'te geçen gün polis çevirmişti gördümde.bişiler konuşuolardı.belki konuşmalar olmasa emek harcamış dicektim ama konuşmalara yıkıldım bende.güle güle kullansın ne diyelim.ama yoq öle range falan olayı bilginize.
-
pembe pantere rakip cıktıııııııı
http://www.youtube.com/watch?v=mcJJWZnxySE
uruyor bunlar
-
abicim bu antalyalı çocuk gene iyi :D
-
-
bari yanlayabilio cufluo yürüo bu hızlandırmıs :D
-
kangal el tutcaklarından sıparıs verecegım kendı arabama cok begendım :D
-
antalyalı 9 kere arka tampon 3 kere on tampon yapmıs arkadaslar yanlarken kaldırıma vurumaktan :D
bu ne ya allah askınaaaa valla mıllet fılım ızleye ızleye yoldan cıkıooo :D
-
eheh antalyalı gaza oturunca nası yatıyo koptum :D müzikleride koymuş :D ahhaehah :D
-
pembe panterin avrupalı olması hımmm plakalık sayesinde neyse bende bi plakalık yapçam :D
-
ya bu pembe panter ve türevleri yüzünden avrupa birliğine giremiyoz :D
-
bu pembe pantere göre çok daha ii valla :)
yalnız dikkat ettiyseniz evo style kanadını bi söküp çekmişler birde çıkartarak :)
-
tam ümraniye işi diye buna derlerr...
-
dönen bi daa bakıo ne demek ya:D:D:D
bu ne can allah cezanı vermesin:D
-
abi cama dikkatli bakınn tuğçem yasııo bu stickerlar hep +hp kazandırıo :)
-
ahaha arkasındada 18 den küçükler binemez yazıo
-
Ahahahahahah birde resimler var R34 s2000 evo!"Ahanda ben daha iyisini yapıyorum" der gibi:D:D:D
-
yaa zaten o bassın çalışma imkanı yokki...
-
-
pembe panter hakkında şaştım kaldım walla:D
bu aracı T.V.'ye çıkaracak zihniyeti kınıyorum:D:D
içini fln gösteriyor..rezalet abi...körüğe dolamış bir sürü şey...göstergelerin önünde kıllı kıllı şeyler var:Z hayvan postu mudur nedir?:D
birde "Otobanda oynuyorum arabalarla" demesi son noktayı koydu harbiden..:D
yer de Feshane'nin otoparkı:D CMS 40'ları da takmış:D zaten tüm şahin'lere ve taksicilere belediye dağıttı o jantları...belediye'den "CMS 40 takabilir" kağıdını alıp jantçıya gidiyordu millet:D:Dpuhahah
Antalya'lı daha ileri seviyede Panter'e göre:Z 17" leri var...o biraz daha bilinçli modifikasyon yapmış:D