|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Arkadaşlar geçen gün konu açılmıştı kaç gündür videoyu yükleyip foruma koyamıyordum sonunda izleme ve yükleme fırsatı buldum roll videolarında kamera arkadaş sağolsun ya tavana bakıyo yada paspaslara bakıyor ama drag videosu başarılı çıkmış.Yinede hafiften vites kaçırma deviri sona dayamadan kaldırıp 1. vites sonlarında 3 kişi yüzünden boğulma olsada fena sayılmaz.Deneme iddia vesaire söz konusu olmayıp arkadaşlık ortamında gerçekleştiği için birazda merak hat safhada olunca 3 kişiye 3 kişi denedik. Specleri yazıyım;
Kia cerato=superchips,katalizör iptali,kutu içi filtre = +- 150 hp,300-310 nm tork (Şoför dışındaki ekstra 2 kişinin ağırlığı 130 kilo) Mk3 GTI=4-2-1 headers,All car racing chip,düz boru egzoz,cold air intake /teknik verilerim mevcut değil Kayseri halkına sesleniyorum dyno istiyoruz. ![]() Yorumlarınızı bekliyorum. İyi seyirler.http://www.youtube.com/watch?v=0Q61QPRvWTo __________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
teke tek olsa dahada fazla fark olurdu.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ne güzel bi yol o öyle yaw.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Kayseride 2-3 denemeye müsait yoldan sadece biri orası aslında. Durum o kadar vahim adam akıllı bi asvaltımız bile yok.
Bizim hiç asvaltımız olmadı ki abi.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
sonuc beklenen olmus tebrkler iki aracada
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
teke teke daha farklı bi rakip bulsanız daha verimli olur bence yorumlar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Hatırlanması açısından Cerato'nun katalizör iptali olmadan önceki gidişi...Yanlış olmasın ama burda kutu içi filtresi var mı yok mu bilmiyorum. 00:40 saniyeden itibaren drag videosu var 1.9 Z3 e göre gidişi.Bu zemin biraz eğim yukarı galiba birazda o yüzden fazla patiye yatmış gibi görünüyor.Aracı kötümsemiyorum yanlış olmasın aracın sahibi bi abim bi arkadaşım sadece keyfe denedik.Aracının maşallahı var.Mmpower'da videolarını gördüm yüklemiyorlar ama sedan beyaz bir VTI'a (38 DL plakaydı) 3 kişiye 3 kişi denemede hem dragda hem rollde çektiriyordu.Dragda 2-3 boy kadar açıyordu cerato,rollde ise 2. vite vtec devrinde denemeye başladıklarında cerato yine 1.5 boy kadar önde gidiyordu.Bunları bişey ispatlamak için değil sizinde aracın gidişini bilmeniz ve maşallah demeniz için diyorum.
![]() Bu da Z3 le deneme; http://www.youtube.com/watch?v=dX72bbD2J9c __________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
walla z3 videosuna maşallahda ben benzinlisiyle denemiştm ceratonun oyüzden öle yorum yaptım yanlıs anlasılmasn dizelle denemedm zaten iki aracada tebrikler dedm
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
![]() ![]() ![]() yada havalımanı yoluu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Havaalanı yoluda ancak tren yolu geçitinden sonra basılabilir orasıda yamalık vesaire hiç hayrı yok sayılır ve oldukca şehir içi kalıyor.Ben denemelik yerleri yazıyım. Komando caddesi (Üniversite karşısından Ali dağa doğru ayrılan yol),Kampüsün içinden geçen yeni Talas yolu,Organize sanayii her zamanki gibi ve ceratoyla denediğimiz yeni terminalin olduğu arayoldan yeni Kuzey çevreyola geçiş Belediye BaşGanı Sayın Özhaseki boş boş oturma asvalt attır
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
cümbür cemaat bir rolling olmuş.. bir dahakine 5e 5 yapın
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
sanırım dizel cerato, benzinli modelinden daha iyi gidiyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Beklenen olmuş bencede normal sonuç.
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
![]() Abi gülmekten öldürdün beni. Daha hareket yerinde yetmez hacı 3 e 3 az olur yoldan bi kaç adam daha çevirelim dedim.
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() sahıl yolunda varmı bır deyısıklık ? |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ......
|
Beklenen sonuç olmuş..iki araçada maşallah..
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
superchips değilde daha afresif bir yazılımda dahada ii olur cerato maşşalah araçlara
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bakalım hersey kısmet gelırım belkıı
ama gelırsem daga cıkarım ınmem sehıree bıraz dagdakıler deli gorsunler tabı kovulmazsak ıyıdır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |