yııt :) o satten sonra tıllahı yuruyemez saxonun merak etme sen. sen hayatında 10 denedıysen araba ben 1000 denedım
Printable View
onurun koyduğu videolar shoplanmış o zaman onur kandırdı bizi bende diyorum nasıl olurda saxo v-tec geçer :beuj:
gerçekleri izledik:)
su videoları facebook dısında baska bır kaynağa koyarsanız herkezın izleme ve yorum yapma sansı olsun!!!
ulen ne saxo ile vtı miş be deniyolar deniyolar çözemiyoruz olayı :D
yaw sakin olun beyler 60-170 denemesi neymiş ya 60-240 çakın gitsin :D
erdinç abi bu senin eklediğin videolar da ben senin önünden çoktan kesiciye girip bıraktığım video lar dır.dün de zaten kendin 170 e kadar benim önümdeydin 170 e kadar beni geçtin dedin.sen zaten, ben geçtim demedin ki bu neyin karşılaştırması anlamadım . ben zaten geçtim,sen burda ben mi geçtim diyorsun ??
[/QUOTE=ERDİNÇ-VTİ07]´isimli üyeden Alıntı
dragda denenır sorun yok. Ama dedikya serdar oynu kuralına göre değil onurun sınırlarına göre oynadık sorun yok. Onurun sınırı 170 kadarmış demekkı 170 kadar benım yarım arabası kadar önumde. Ama normal rolıng isterse farkın ne olacağını zaten onur kendısı çok iyi biliyor. Yınede maşallahı var arabasının hiç bir zaman kötülemek yok.[/QUOTE]
bu açıklamayı ben yapmadım sen yaptın abicim zaten orda her kezin önünde yarıştan sonra konuşmadık mı seninle 170 e kadar sen geçtin araban çok iyi gidiyor demedin mi 30 kişinin önünde tebrik etmedik mi birbirimizi yukardaki yazıyı diğer benim eklediğim konuda ben mi yazdım sen yazdım bide burda ben geçtim diyorsun gülüyorum sadece
en güzeli 0 400 yapın 400 ede ayrı bi kamera koyun noluyosa olsun bu antalya rollingleri arapsaçına dönüyo her seferinde :)