kilometre saati bozuktur :D
Printable View
bence en doğrusunu orda denemeyi yakından izleyenler söyleyecektir. eski bir saxo sahibi olarak onursoytamı ayrıca tebrik ederim
Şu yancılar olmasa ne güzel anlasıcaklarda yancılar cok laf atıyor aralara. Antalyalı birkaç arkadaş içindir sözüm. Alınan alınsın. Bir konuda demiştim karsılıklı sevgi-saygı ve uslubun düzgün olduğu yerde denemeler dostca oluyor. Milletin götü başı farklı oynuyor forumla gercek arasında. Burda klawyeden rahat yazıyorlarda Evren büfede hamamböceği gibi oluyor bu tipler. Lafım ne Erdince ne Onura. Alınan alınsın üstüne. Bu yarısı birdaha yapıcaz. 170 de bitmez arkadan iteklerim gaz keseni. 200 de biter. o da Onurun Kısasına hürmeten. Günü ayarlayın hafta içi uygun olduğunuz bir gün. Pazartesi mesela uyarsa hemen deneyelim yarın!
Dün bir çok üyenin banlanması ile sonuçlanan, bu saçma sapan iddiadan sonra bu günde bu konu açılmış,ilginç?
Şimdi her iki taraf baştan şifai bir sözleşme yapmışlar. Denmişki; 60-170 arası. Taraflardan birisi uyanıkmış diğeride saf!! Ama her iki tarafta bunu kendi öz iradesi ile onaylamış. Daha sonrada bahsi geçen ve kabul edilen kurallarla "müsabaka" yapılmış. Sonuç ilk açıklamalar ışığında, kıl payı farkla geçilen arkadaşçada kabullenilmiş, videonun konulması kararlaştırılmış.
Video konulmuş, bu müsabakada kendi şartlarını anlaşarak belirleyen arkadaşlar kendi yorum , görüş ve tebriklerini birbirlerine iletmişler.
Ammaaa, daha sonra bu iki kişi arasında herhangi bir sorun yokken, bir takım fanatiklik boyutunda olan arkadaşların, "öyle olmaz1" "böyle olur" gibi yorumları ile güç alan ve bahsi geçen müsabakada kıl payı geçilen arkadaş "yön değiştirmiş" ve dün, "geçildim" demesine rağmen bu gün ise farklı yorumlarda bulunmaya başlamış!
Çok ilginç, kimse kusura bakmasın ama ben dünden beri satır satır okuduklarımdan aynen bunları anladım!
Birde olayın diğer tarafı var tabi, işi tehditlere, ağız burun kırmaya getiriyorsunuz? Değermi bunlara? Siz değilmisiniz abi kardeş edebiyatı yapan? Siz değilmisiniz "rolling" yaptık çok eğlendik, hoşça vakit geçirdik, diyen? E bunlardan sonra yakışırmı "seni bir yakalarsam!" edebiyatı?
Yahu tamam gençsiniz kanınız kaynıyor, yediremiyorsunuz, bizde geçirdik bu dönemleri, tamam bizde yanlış konuştuk ama böyle ottan b...tan sebeplerden değil arkadaşlar! Ne olmuş yani? Bir daha denenir birdaha, bir daha, siz demiyormusunuz "eğlence , stres atmak, harcadığımız paranın, emeğin karşılığını görmek için, hem eğlenmek hemde bir araya gelmek için yarışıyoruz biz" diye!
Ben bile imrenerek izliyordum konuları, "yahu " dedim, "bende gidip katılayım gençlere", Davette etti Antalya'lı genç arkadaşlar, Ama bunları gördükten sonra, Hiç işim olmaz. Tabiki bundan, benden kime ne de! Biraz saygı, biraz görgü.
Benden bu kadar.
Selam olsun.
onur 5 te kesiciye sok arabanı video çek bide vitesi göster rahatlayalım 190 mı diilmi yoksa kadranındamı bi sorun var :D