maşallah maşallah parçalar tanıdık geliyor biryerden ama :)
Printable View
106 erken mi basıyor?
Bu evo benim değil haa başlıktan dolayı yanılmayın:p
2 aracinin da yürürü saglam ama 106 mermi gibi firlamis...
Maşallah araçlara
Maşallah araçlara 106 çok iyi fırlamış :) sonlara doğru 106 tıkanmş evo geliyor gibi geldi ? acaba trafikten mi öyle yoksa kısa filan mı var ?
kafa kalmadıki ne bilim ya 4 gündür içmiyrm azalttm ondan olsa gerek :)
tekrardan maşallah diyelim :)
106 fena evo da fena :D maşallah 2 aracada:D
106 Nası lazımsaa...:D:icon_tup:
her iki aracada maşallah allah kaza bela vermesin adananın gururları mendereste yakından gördük sesi dillere destan olmuş bide sarmayı bırakabilse tam süper olacak :)
e e e kilit pahalı :D sarsın bişey olmz :D:D
edit: devil imzan cok iyi...aslında kendıne tamirci tornacı yedek parçacı kanka arıyosan 106 al da yazabilirsin :D
kilit hazırda bekliyor fakat şanzumanımı çok seviyorum:)
saol göki:)videonun tam ortasına bakarsanız 106 frene basıyor zaten..evonun yetişme gibi bi durumu sözkonusu değil tamamiyle trafik yoğunluğu ve can güvenliği faktörü:)
görsen kesin tanırsın kanka:)
araç sahipleri isterlerse açıklayabilirler :)
iyi kötü yorum yapan tüm arkadaşlar tek tek teşk ederim. daha iyileri sizlerin olur inşallah..
saygılar
aracın konusu mevcut zaten kanka yeni yapılan bi araç değil :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27478-106_gti_turbo_adana.html
Sami abi & Kasım modifiye ellerinize sağlık.
MAŞALLAH iki aracada
kanka allah kaza bela vermesin arabana inş. bi ara deneme fırsatı buluruz
masallah tahmin ediyorum ki her iki araçta mükemmeldir 106 yada Evo yada koskoca tebrikler.
Kazasız belasız :icon_tup:
Nasıl bi depardır o o kadar tutunarak walla azım açık kaldı :)
Hey Maşşallah 106 otobana sığmıyor Kasım ve Sami abinin ellerine sağlık Hakan hayırlı olsun
hayranlıkla takip ettiğim bir araç gh 106 sürpriz olmadı bnm için:)
emeği geçen herkesi kutlarım:)
Eger yanlis animsamiyorsam .. Ankara araciydi , sahibi dr'du .. dr'dan satilik oldugunda km'si 130 bin dolaylarindaydi , orjinal jantlari yok parlak jantlar var uzerinde .. sanirim o araba . seneler once act'ye uyeydi.
masallahh cok guzel hızlanmıs sankı tekme yemıs gıbı arkadan fırlamıs gıtmıs masalalh
emegı gecen herkezın emeklerıne saglık son setupı gercekten ınanılmaz oldu...hakan abı antalyaya gıtmeden bır tur attırırsın artık kardesıne unuttun walla bnı..:D:Dabıcım allah kaza bela wermesın..;)
106 nın setupını yazabilirmisin ? ve basınc ? gercekten baya iyi yürüyo maşşallah kıyaslama yapacağım için sordum bizimde yapılan bir aracımız var ..
valla 106nın sesini yakından canlı canlı duymak gerek.o çatapata ları duymaya başlıyoz biz araç gelirken ama hala kendi yok okadarki uzaktan gelio ses.
sonra karanlığın içinden ışınlanmış gibi bi anda çıkıveriyor:D
allah kaza bela vermesin.gözü olanın gözü çıksın.
büyük el emeği alın teri var.
adanamızın gururu.
maşallah 106 ya
Maşallah 106 mancınıkla fırlatılmış gibi:)
masallah 106 ya :) hızlandırılmıs cekımde gibi :D cok guzel gidiyor ;)
arac sahiplerıyle konusup, setup ve basıncları soylersenız, 106 nın ne kadar hızlı gıttıgını daha ıyı anlamıs oluruz ;)
bi değişiklik yoksa eğer
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27478-106_gti_turbo_adana.html
VEMS BEYİN İŞLETİM SİSTEMİ,HELİX TWİN PLATE,307 SW ŞANZUMAN,EVO İNTERCOOLER,ÖZEL YAPIM SU SOĞUTMA RADYATÖRÜ VE DEVİRLİ FANLAR,ÖZEL EL YAPIMI EGZOS MANİFOLDU, VF 35 TURBO, HKS REP. BLOW OFF,TİAL WESGATE,PİPERCAM TİTANYUM YAY-ŞAPKA,GENİŞ GAZ KELEBEĞİ,TURBO FORGED PİSTONLAR,UNİVERSAL BENZİN REGÜLATÖRÜ,AEM WİDEBAND,GREDDY EGT,MOTOR METER BOOST SAATİ,206 GTİ AKİS VE FRENLER,BBS 15 JANT,MICHELİN PİLOT ECSALTO LASTİKLER,JUNYAN SİYAH TABAN ANGELLİ FARLAR,525 CC DELPHİ-LUCAS ENJEKTÖRLER,KOMPLE ÖZEL YAPIM 76 LIK KROM EGZOST,FERRARİ KORNA.STİ BUJİLER VS.VS.