maşallah 106 ya
Printable View
maşallah 106 ya
Maşallah 106 mancınıkla fırlatılmış gibi:)
masallah 106 ya :) hızlandırılmıs cekımde gibi :D cok guzel gidiyor ;)
arac sahiplerıyle konusup, setup ve basıncları soylersenız, 106 nın ne kadar hızlı gıttıgını daha ıyı anlamıs oluruz ;)
bi değişiklik yoksa eğer
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27478-106_gti_turbo_adana.html
VEMS BEYİN İŞLETİM SİSTEMİ,HELİX TWİN PLATE,307 SW ŞANZUMAN,EVO İNTERCOOLER,ÖZEL YAPIM SU SOĞUTMA RADYATÖRÜ VE DEVİRLİ FANLAR,ÖZEL EL YAPIMI EGZOS MANİFOLDU, VF 35 TURBO, HKS REP. BLOW OFF,TİAL WESGATE,PİPERCAM TİTANYUM YAY-ŞAPKA,GENİŞ GAZ KELEBEĞİ,TURBO FORGED PİSTONLAR,UNİVERSAL BENZİN REGÜLATÖRÜ,AEM WİDEBAND,GREDDY EGT,MOTOR METER BOOST SAATİ,206 GTİ AKİS VE FRENLER,BBS 15 JANT,MICHELİN PİLOT ECSALTO LASTİKLER,JUNYAN SİYAH TABAN ANGELLİ FARLAR,525 CC DELPHİ-LUCAS ENJEKTÖRLER,KOMPLE ÖZEL YAPIM 76 LIK KROM EGZOST,FERRARİ KORNA.STİ BUJİLER VS.VS.
teşkler dostum senn vasıtanla buradan adanalı tüm arkadaşlara da teşk etmek isterim özellikle ADEM PARK müdavimleri:) ortam ne olursa olsun araca öyle bi sahip çıkıyor ve koruyorlar ki böyle şeyleri duyduğumuzda o işle illgili ne kadar yorgunluğumuz varsa inanın alıp götürüyor diyebilirim.saygılar:icon_tup:
sen hiç unutulur musun antalya fatihi :)
maasallahhh be maasallahhh....
kilit quaife mi?
hakan gerçekten cok cok ciddi bi araç hazırladınız kasım abim ve sami abimle beraber.. ADEM PARK ın önünden geçerken o yolun o kadar kısa sürede bi araç tarafından bitirilecegini hiç tahmin etmezdim 5 snlik bi catapata sonrası yoktun görünürde.. gerçekten ellerinize emeklerinize saglık.. bu mükemmel araç hakikaten ADANA mızın gururlarından..
Çok sakıncalı bi makına olmuşşş netekimm Başarılarınzıdan dolayıı gurur duyduk tebrıkler...
Maşşallhhh canavar alet ;) kazasız belasız bin Hakan...
205 de mi turbo yapsak acaba.... :)