süper video hepinize maşallah. bu 335i ye bişeymi yapıldı c6 ile yürümüş ? typer geçemiyodu
Printable View
süper video hepinize maşallah. bu 335i ye bişeymi yapıldı c6 ile yürümüş ? typer geçemiyodu
Civice maşallah çok güzel gidiyor..
Ama 3.35 beni şaşırttı Evotech iyi bir firma o yazılım ile Corvette'e daha iyi tutunmasını beklerdim. Corvetteteki parçalar hakkını vermiş gerçekten iyi gidiyor..
bırsey sormak ıstıyorum c6 ıle 335 ne oluyo_?
İyi dilekler için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Ne kadar eğlendik anlatamam. :D:D Konuyu açarken eklediğim Metmetin yazısı zaten aramızdaki yakınlığı gayet açık bir şekilde anlatıyor. Yorumlarda sorun olacağını sanmıyorum. Video capture, edit, senaryo, yazı ekleme olayına da baya bi alıştım, umarım beğenmişsinizdir. :icon_tup: egzantrik, emme ve bobin vs ateşleme aksaklılarını da hallettik mi daha iyi olacak inşallah arabam. :icon_tup:
kazasız belasız cümleten...
c6 vs 335 videoları da var, onaları da ekleyeceğim bilahere.
mehmet şu arabaya eksoz vede cooler artık yapalım... başka bişi demiom ;)
ortmen tebrıkler masallah...kameremana ve tum araclara da tsk ler...gercekten tam anlamıyla keyıflı bır aksam oldu :icon_tup: beklıyore tolga senıde :heyoo:
mutluay maşallah güzel gidiyor CAR'ın.... hayırsızlar kendi aranızda eğlenmişsiniz haber vermiyorsunuz.
Video çekenden ALLAH razı olsun çok güzel çekimler, küfürsüz dostane, helal olsun,yürüyen araçlarında benzini eksik olmasın inşallah .
Maşallah Öğretmenim:) Çok güzel:icon_tup:
Maşallah tertemiz bir deneme olmuş :)