|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
bende ufak bi videomu paylaşmak istedim
http://www.youtube.com/watch?v=0Lmd5Gk1JM0 http://www.dailymotion.com/video/xb8...nayi-spec_auto Son Düzenleyen CcRider; 21-11-2009 23:53. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maşallah egzost biraz daha açılabilir
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ekzostun sesi yeterli bence canlısı çok daha güzel esasında sesi rolantisi bile arabaların alarmlarını çaldrmaya yetiyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
koldan vites mi o
![]() 64 impala kullandım bi süre acayip zevkli oluyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
evet koldan otomatik
gerçekten zevkli bir araba hiç 64 impala kullanmadım ama eminim bundan daha zevklidir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
otomatik bide
bendeki düz dü arasırada karışıyodu vitesler hahah
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
5700 cc otomatik
![]() şanzıman onlarda sorun bakımının düzenli yapılması gerek ama otomatigin zevki başka |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
bende 1976 pontiac grand lemans 350motor, otomatik var böyle şeyler yapmaya gücü yetmiyor malum 76 ![]() yazın orjinal tek çıkış ortadaki büyük sondaki küçük susturucuyu iptal edip komple çift çıkış ortalarada 2şer tane egzsot koydum gemi spec oldu
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
80 model motor orjinal oynama yok 4 barrel karbüratör benzinli lgp yok monifoldadan itibaren normal ekzost var.geçen seneye kadar doru düzgün patinaj bile çekmiyordu vizeye sokmak için alt takımı kontrol ederken ortaya çıktı o zamana kadar 1 sene kadar yattı.ustam avans vuruyor dedi bu arada ustam dedigim adam şaseci ama pek çok ustayım diyen amerikancıdan bilgili elinden pek çok iş geliyor.bujileri fln kontrol ederken ortaya çıktı bujilerden biri sıkılmamış hepsi nerdeyse bitmiş vaziyetteydi bojileri degiştirip karbüratörü ayarlattıktan sonra kendine geldi.sizin arabanızında bunları yapması lazım ve pontiac motoru chevy motorundan daha cigerli makinelerdir.motorunuzu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
Aziz Allah celle celaluhu
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|