gayet iyi bir hızlanma :) başarılar.
Printable View
gayet iyi bir hızlanma :) başarılar.
Gayet gusel hızlanma ...
basarılı ..Masallah
maşallah can cok güzel hızlanmış araç :icon_tup: ah bi yakın olabilsek denerdik şenlendirirdik ortalıgı güçlü dizel bulmak cok zor şu trde...
a.s :D
140'dan sonra bana uçurtma gibi geldi çok vibrasyon vardı hatta Yiğitte ondan şikayetçi zaten.Benim arabayla 180-190 viraja girdikten sonra böyle oldu gerçi :p
Konu sahibi arkadaşım nerde yapıldı irtibat ve maliyet bilgisi verirsen bahsi geçen Yiğit arkadaşımız mutlaka yaptırmak isteyecektir.
0-180 42sn'den 30sn'e inmesi başarılı.
bende akşam video çekim :d
Keşke bende merak ediyorum aslında nasıl yürüyor diye bunları :) Kısmet olursa deneriz birgün hemde yüzyüze tanşmış oluruz..
Yiğitin aracıda güzel ama ben anlamadım okan drag da benim clio dci+chipli ile megane ı geçtigim zaman Yigiti geçmişti.. Era nın chiplisini clio chiplisinin geçmesi imkansız ikiside altımda :)
Biz yapıyoruz işlemi yiğit te beni tanıyor zaten (bahsettigimiz yigit aynı yigitse tabi :) ) bahçelievlerde oturan era sı olan ve 2-3 ay kadar önce subaru alan yiğit..
Maliyeti 400 euroya yapıyorum ama techturkey üyeleri için 300 eurodan yaparım diğer üye oldugum sitelerde yaptıgım fiyattan. Ben yiğitin era yı chipli sanıyordum zaten :soru: :)
Sadece tanışırız o zaman :) denemek bahane olurdu zaten
4 viteste 4300dd dönmemissiniz...daha iyi süre çıkabilir die düşünüyorum...4500de zaten kesiyor bende sürekli sürdügüm için biliyorum...200e kadar ivmelenmesi süper bir arac maşallh
aracın alt devirleri daha canlı oldugundan yüksek devir yapmak gereksiz ayrıca 4500 degil 5000 e yakın bitiyor bu araç.. Devir kesici yok zaten biliyorsunuz motor o kadar çevirebiliyor.. Zaten denerseniz 1.viteste kesti sandıgımız devire kadar 4.viteste gitmiyor araç.. 4300 de denedim 4.viteste ama 4000 den sonra ciddi manada bir kasılma oluyor.. Teşekkürler yorumunuz için :)
Yiğitler karıştı :D benim bahsettiğim Yiğit evli çocuğu falan var :D
:) Tamamdır..