helal olsun golfe, bu zamanının gtılarıda ısı yapıyor arada saglam kalanları:)
Printable View
helal olsun golfe, bu zamanının gtılarıda ısı yapıyor arada saglam kalanları:)
Sağlıklı stock VTI sağlıklı stock Golf Mk3 GTI'ı da geçemez. Ayrıyeten Cem'in arabasındaki chip ölü üstleri değil ölü alt devirleri canlandırıyor,GTI'ın üst devirlerinin ölü olduğunu kim söyledi... ABF motora chip max 6-7 hp verebilir,headersı söylemiyorum bile Cem'e headersın hiçbir işe yaramayacağını hatta arabayı geri düşüreceğini söyleyende sendin yanlış hatırlamıyorsam :soru: Açk havada 20 hp vermeyeceğine göre :D Cem'in arabası bana göre hala stock. Açık hava,chip,headerstan başka bişey yok üzerine 3 tane susturucu var araçta ama buna rağmen sağlıklı bir GTI'ın nasıl gittiğini herkese göstermiş oldu. Maşallah Cem,tezkereni al gel daha yapacak çok işimiz var ;)
Abi Aracın üzerindeki 3 tane susturucu geçen hafta vardı onların birini iptal ettik,bir tane motoru boğan yanlış kaynak vardı,ve orjinal diye takılan son susturucu 1.6 araçların susturucusuymuş o da boğuyordu o da tamam,bide headers çıkışında flanş 60 mm çıkış bizim yaptığımız flanş karşılığı 51 mm ydi orada gaz çarpıp sıkışıyordu onuda halledince bu hali aldı. :) Yalnız son halen stock susturucu.Güzel yorumlar için sağolun...
vti 0-100 = 7.6
GTİ 0-100=8.3
deli oğlan o videoyu çeken kimse ankaraya al getir canla sizin videoyuda çeksin uuu
Yalış hatırlıyorsun... işe yaramaz demedim, üstlerde işe yaramaz dedim.... Ama 4-2-1 headers lar hepsi ztn alt ve orta devirler içindir. Üstlerde pek fayda sağlamaz.
Chip üstleri canlandırır, ABF nin de üst devirleri zayıftır. Çünkü artık kara düzen olarak tabir edilen bir sisteme sahip. 8HP veren chip te olur 12HP veren chipte olur... Oturur birisi bilen remap yapar 98 oktanla 15HP verenide olur, bilemem ben Cem'in yazılımı kaç verir.
Bunun yanında VTi, GTİ dan daha iyi rakamsal verilere sahiptir.
gusel denemeler masallah
Kardeşim zaten benim gördüğüm yazmış yanlış anlaşılacak bişey yok :) Daha iyi yürüyeni var mıdır yok mudur bilemem ama iki aracın speclerine göre değerlendirecek olursak gerçekten iyi direndi bana.Gönül isterdiki daha üst hızlara kadar deneseydik ama Kayseride malesef o kadar yol yok. :)
Sağol Onur abim. ;)
Vay be askerden evcil iznine çıktım izledimde ne özlemişim beyaaaaaa :(
her iki aracada maşallah
vidyoyu çekende maaşallah cok iyi çekmiş
golf 3 gti 2.0 headers bulma sansımız var mı bıldıgınız
Unutulan (Cengiz Kurtoğlu) - YouTube
Maziyi hatırladım