Teşekkür ederim inş
Printable View
Maşallah, Sesi ve Gidişi Çok Güzel..
3 Kişi Olmanıza ve Çok Fazla Sıkmamanıza Rağmen Çok İyi Gidiyor..
Bide Bu Aracın Tek Kişi ve Sağlam Sıkmış Halinin Videosunu İzlesek Tadından Yenmez..
Kazasız Belasız..
Saygılar..
Planladıgım ufak tefek eksikleri var pek ilgilenemiyorum arabayla vakit bulunca onları tamamlayınca daha iyi olcağına inanıyorum ses şuan çok böğürüo yani şimdi inip arabayı çalıştırmaya korkuyorum :) gece yükseks devirde 1km den miilet bakıo corvettmi gelio die :D
tamamen stock ve otomatik cooper s 2 kişi ile bundan çok daha hızlı ivmeleniyor 160 lara kadar sıfırdan 5-6 saniye fark var aralarında
Bak dostum özeldende bana saçma sapan mesajlar atıyorsun rahatsızmısın sen getir sen tek ol o otomatik full stock cooper s inle ben yine 3 kişi oliyim anahtarına varmısın full stock otomatik cooper nası gidiormuş öle çok merak ettim özelden saçma sapan mesajlar atma bana canımı sıkma benim
Ben orda yarış yapmıorum 0-100 denemiyorum hızlı vites atmıyorum diyorum adam neyi kısaylıyorr yaaa allahı yarabbim yaa :D :D :) çok hızlııı yaaa
masallahh tayyar gıbı sesı var
aynne tayyar gıbı..
İlk mesajındaki puntoyu biraz daha büyüt bence o bile yeterli olmamış :)
hız yada kadranla alakan yoksa nie sonuna kadar çeviriosun nie ibreyi çekiosun amacın ses ise videoya gerek yok ses kaydı yapsan yeterli yada başka bi yeri çek kadranı çekiosan bu bir kadran videosudur video söylüyor bunu senin söylemene gerek yok bide fazla uçma megane rs le falan gel yazıyorsun senin aracın ne ki clio rs az gelir megane rs le gel diosun ? hayatında kaç tane clio rs ile denedin sen ? adam gibi denetelim dedik başta aracını çok bişi sanıp saçmalayan sensin senin gibisiyle araçta denenmez zaten sen çek kadranını koy böyle
saçma sapan çocuk çocuk muabetler güldürmeyin adamı
ses güzel maşallah gidişide iyi.