yani özel bir yazılım yapılmadımı hiç anlamında dedim.
yapılmamış
Printable View
yani özel bir yazılım yapılmadımı hiç anlamında dedim.
yapılmamış
iki hafta içinde yapılacak bir aksilik olmaz ise,şu anda turboback ve filtre yazdığım gibi
valla sadece bunlar için rc yi geçebiliosa ilginç... ama yanlış anlaşılmasın tebrik ediyorum.
bence 1.4 tsi'lara ön yargılı bakılıyor,gitmesi gereken buydu böyle gidiyor,rcdede aynı setup olsaydı hafiflik ve kısa şanzımandan dolayı o geçecekti.
Vergisi az, yaktığı 7.5 litre, vosvos konforu, bence cazip bir araba :)
Yalnız kasasını sevmiyorum onunda çözümü var, scirocco :)
Ufaktan bide top speed yaptık,
http://videos.streetfire.net/video/G...eed_722451.htm
Can bi arabanı yıka :D
Bu çağlar eski gri feyza c2nin sahibi mi :)
İki aracada mahş :) Gt güzel yürümüş :)
207 nin sahilde gezintiye çıkmış gibi bir hali var ...
Güzel denemeler olmuş filtre bundan mı
http://www.simota.com/upload_files/test/12313153587.jpg
Bu arada ben özür dilemek istiyorum; inanın ben araç TSİ sanıorum. GT miş. ya diorum bi turbo back bi filtre verse en baba halinle 15hp gene 155 olur. Nasıl geçsin 175 hp lik arabayı. Tekrar bakınca zaten 170 hp lik versyonmuş. Ozaman evet gitmesi gerektiği gibi gitmiş. Yinede tebrik ederim
mahş çağlar abinin makinaya kazasız belasız :) kullanan o deil ama sensin heralde :)
kullanamaz o ama caddelerde turlamaya bilir:Dkullanan benim.
cümlemize kazasız belasız.
feyzadan sonra hızlı gelmiştir ona :D :D
neyse çok selamımı söylersin tekrardan mahş :)
Dodo ayıp ya adam dizelden indi 260 yeter mi diyorsun :p terbiyesiz çağlar =) maaşallah araçlara
Dodo bu arada tam pisko çıkmışın kardeşim :)
downpipe olsa ne kadar farkeder acaba tsi'da?
downpipe var bildigim kadarı ile. Doğukan kesin cevabı verir ama
Maşallah,
Filtre egzoza göre iyi fark etmiş, ben yazıları görmesem yazılım kesin vardır diye düşünürdüm gördüğüm kadarıyla
downpipe var araçta
hafif jant ve yazılım ile GT çok can yakar :)
araçlara maşallah gündüz çekimi 10 numara olmuş.
Her iki araç sahibinede helal olsun, ne güzel sorunsuz kavgasız "deler geçerim" siz , "yararım" sız,"sapladım" sız, hoş bir üslup ve gerçekten eğlenerek yarıştırmışlar araçlarını. Muhabbette kimseye göz dağı vermeden ve gayet seviyeli, hepinizi kendi adıma tebrik ederim.
handmade 70lik downpipe,70lik düz boru, iskender son susturucu.
Bu rollingi bugunden sonra tekrarlamak lazım :) abartı bi fark olacak gibi :D
Yaptınız mı yazılımı :)
Ya msj attım tool'a da daha vakti olmadı herhalde, beni böle sevin Mertcan :) Ankara'lı Can işte....
Yazılımdan önce ve sonra dynoya sokabildiniz mi GT yi
ankarada güvenebildiğimiz bir dyno olmadığı için malesef simdilik sokmadık. İsterse arkadaş daha sonra ölçtürür son gücü..
Tamamdır, ilgilendiğin için teşekkürler...
arabanın 3.vitesi 2.vites oldu gibi gibi:) psikolojik durumda vardır tabi biraz ama fark etti:)
Hafta sonu güzel bir buluşma yapmak lazım miniler falan.
GT 220 Hp lere gelince gayt güzel olacak...