Eline sağlık Buğra
Printable View
Eline sağlık Buğra
eline saglık cok guzel video : )
guzel vıdeo olmus ellerıne saglık
elıne saglık yıne guzel bır calısma olmus...
çok güzel Buğra cım
Emeğinize sağlık, ayrıca hem çekimleriniz hem video montajınız müzik ile efektlerin uyumu profosyonel bir çalışma çıkartmışsınız. Sanırım asıl araçların kapışmasıyla ilgili ek bir video yapmaktasınız, çünkü bu video sanki asıl aksiyonun fragmanı gibi olmuş :) Bu arada araçlar bir başka klasmanda :) tebrikler..
eline sağlık Buğra abi :) alevler çok iyi..
Eline Sağlık Buğra..
Harika Bir Çekim Daha..
Saygılar..
Süper çok beğendim eline sağlık
Teşekkür ederim Cüneyt abi :)
Teşekkür ederim.İşin sırrı o zaten :D
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kardeşim :)
Çok iyi :icon_tup:
Buğra çok güsel özet geçmişsin tebrik ederim
ramazanın bujiler sıçmasa o porsche onu geçemesdi bu arada belirteyim
beyaz olan aracın alev atması normal degil buji sıçtıgı için her missfire da alev atıyor arac zaten aracın sesinden duyucaksınız patırdamayı o gece problemliydi araç sahibi bizi pek tınlamadıgından pisi pisine geçildi
turbolu arkadaşda havalara girdi arabası uçuo sandı hala denemek için cevab bekliyorum kendisi ile başka forumdan
her zamanki gibi cok iyi.
perfetto...
yawrum süper cekim olmus gene ellerine saglık... ama arkadasların dedigi gibi böle bi teaser havası var dewamı var mı =)) ?
Teşekkür ederim =) Aslında ek bir video yapamıyorum.Belki bir çoğunuz üzülecek ama beyaz GT-R problemli olduğu için Turbo ile sağlıklı bir deneme yapamadılar.Fakat ilerleyen zamanlarda 5-6 süper spor otomobilin olduğu çok güzel bir video gelebilir :) Fragman havasında olması daha güzel oldu.İnsanlar izledikten sonra gaz oluyorlar çünkü =) Bu da beni daha çok mutlu ediyor.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Ramazan abinin GT-R'ında ki problem o gece sağlıksız bir deneme olmasına sebep oldu ve ben dahil orada ki herkes bu konudan dolayı biraz sıkıntılıydı.Turbo'lu olanı tanımıyorum fakat GT-R'ı geçebileceğine inanıyorsa yazık :) Çünkü son 3 denemede GT-R problemli olmasına rağmen 2-3 boy açabildi.Videolar mevcut.Gerekirse ekleyebilirim.
Teşekkür ederim =) Maalesef,keşke olsa =(
Buğra eline sağlık, her zaman ki gibi çok başarılı. :)
Bugün okulda izlerken yanımdaki tepkiler aynen şuydu;
"Oha bu video Türkiyede mi çekildi?"
Çok güzel çekim olmuş ama Buğra abi tebrik ederim, MAŞALLAH:icon_tup: