maşallah kadir abinin araç çok güzel görüntüye ve yürüyene sahip imrendiğim bir araç maşallah tekrardan..
diğer araçlarada maşallah..ama mini sanki vites atmalarda biraz zamanmı geçiriyo banamı öyle gelio :beuj:
Printable View
maşallah kadir abinin araç çok güzel görüntüye ve yürüyene sahip imrendiğim bir araç maşallah tekrardan..
diğer araçlarada maşallah..ama mini sanki vites atmalarda biraz zamanmı geçiriyo banamı öyle gelio :beuj:
Güzel gündü arkadaşlar herkese teşekkürler :)
Mini yi eşdeğerleriyle deneriz yakında zaten yabancı değilmiş arkadaşımız da :)
Maşallah şu typeRlarında seside çok güzel. insanı gaza getiriyor valla.
Bakım zamanına yakın gecen sefer benzin filtresi mi ne tıkanmıstı yenisiyle deiştirince araba kendine gelmişti. Gene öyle bişey var diye düşünüyorum Dogukan bu hafta içi bakıma götürcem arabayı.
Anca kesecek gibi duruyor Evren :)
araçlara maşallah. bende bu hafta bakıma giriyorum bakımdan sonra sahalara bi dünüş yaparız :)
tüm araçlara maşallah,
Yollar çok güzel ve bomboş...Keşke istanbul"da da böyle yollar olsa
mınının temız giderı varmıs maşallah..
Type-r sahibi dsg gibi maşallah,Alican abi baya şevkatli vites atmış motor susuyor resmen 1 saniyeliğine :)
maaaşallah araçlara, typer fena... gündüz çekimi süper olmuş...
Kadir Abi sana diyecek bir şey kalmadı zaten.Diğer araçlara da kocaman MaşAllah ..S in dynosu varmı nasıl değerler..Bildiğim kadarıyla eğriler otoban gibi dümdüz çıkıyor onlarda:D
Can Ankara da aracı stock kalan ve hala deneyen br sen varsın heralde..Sana da ayrıca tebrikler kardeşim...:icon_tup::icon_tup:
kısmetse sana bi oyuncak daha getiriyorum abi alfa cıkana kadar onla oynarsın biraz :D:D