User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: yok böyle bir 106

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kankacım öyle diyorsun da bak fransız aracına ilk ahmet abi bu kadar yüklendi adam bi dünya para döktü yeri geldi eminim maddi sıkıntı gümrük sıkıntısı kesin olmuştur ama onlarda böyle bi sıkıntı yok. sen ben ay sonunu nasıl çıkartırız diye düşünüyoruz onlarda öyle bi sıkıntı yok. ben bugun turbo yapmaya karar verdim bi liste çıkardım 12bin dolarda bıraktım yeter lan noluyoruz dedim liste daha da uzucaktı. gelsinler tr şartlarında araba yapsınlar. ben tr'de arabaya para gömen ve ustalarına saygı duyuyorum tr'de her açıdan zor işler.
    kanka her ıste hayır var yaa sen nasıl dusunuyorsan oyle yap ama atmosferık ıyı yanı tobo yaptıktan sonra sureklı ugrasıcaksın yanı

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kankacım öyle diyorsun da bak fransız aracına ilk ahmet abi bu kadar yüklendi adam bi dünya para döktü yeri geldi eminim maddi sıkıntı gümrük sıkıntısı kesin olmuştur ama onlarda böyle bi sıkıntı yok. sen ben ay sonunu nasıl çıkartırız diye düşünüyoruz onlarda öyle bi sıkıntı yok. ben bugun turbo yapmaya karar verdim bi liste çıkardım 12bin dolarda bıraktım yeter lan noluyoruz dedim liste daha da uzucaktı. gelsinler tr şartlarında araba yapsınlar. ben tr'de arabaya para gömen ve ustalarına saygı duyuyorum tr'de her açıdan zor işler.
    benim maddi sıkıntım hiç olmadı çok şükür kotsidas kadar iyi deiğiliz şu an ama daha iyi yerleri var bizim arabanın. eksikleri yunanlıdan tamamlıcaz ve en iyi olucaz inşallah.2010 için bir yarış sezonu olucakmı onu bekliyoruz. bu araba için var olan alınabilecek tüm parçaları alıyoruz twinscroll gt40 gibi birşey 1.8 dielim biraz tio verelim
    RACE WERKS

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    git sapla gel abi
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba fena gidiyor ama araç tulumba tatlısı gibi duruyor şekil yönünden zaafı var biraz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)