khan Nickli Üyeden Alıntı
ben cenk`e tamamen katiliyorum, direk reklam amacli videolar bunlar.
disneyjete cikiyorlar m1 m2 yakitla patlatana kadar aciyorlar, ucuk gucler cikartiyorlar ondan sonrada millet bu arabalari binip bogazda gazliyacagin, kizarkadasini alip gezecegin aksamda denemeye cikacagin bir araba gibi goruyor. CFT, o bu su %90 amerika gunden gune buna gidiyor, iyiden iyiye ucmaya basladi beygirler. Bu kadar beygir var, bu kadar dyno var ama adam gibi driftbox olcen yok. niye? cunku kilo ve 60-130 o arabanin gercek gucunu gosterir. drift box neymis!! bizim burdaki redneckte oyle diyor ordakide, redneck heryerde redneck. ha tutunamiyorum bahanesi, gitsin vhtli pistte slickle olcsun ordada tutturamiyorsa yeri o zaman araba yapmasin, istersen 10000 beygir ol tutunup, yere veremedikten sonra hicbir anlami yok, yuruttugun kadar tutturmasinida bilmelisin.
Nasioctada populer olan birkac arkadas arabalari icin yok 700 yok 800 diye iddali yaziyorlardi, drift box suresi icin 10 kere yazistim, gondermediler. Ben bizimkini gonderdim ve tamamen sustular o cok bilen amerikali arkadaslarim, yakit soruyorlar ben yapiyorum diyorum dalga geciyorlardi sureyi gonderdim direk dumur oldular.
Neyse kisaca ben cenke tamamen katiliyorum, videolar cok ama cok yaniltici.