abi bazi seyleri izleyerek bile gorebiliyorsun , biliosun ben aracima cok bisi yapmadim stage 2 bindim keyfini cikardim mspt dave brown tune etti dynoda istemedim road tune yapti , dynoflash al lada konustum bazi seyleri , dave daha kafama yatti . hem dave in Crisin ( nolimit )dukkandaki olcumleri before after seklinde oldugundan stok wrx ve stilarin verdigi ve aldiklarida ortada , ne abarti ne dusuk . boyle bir genelleme yapilcak ve bu dynolara inanilmayacak die bisi olmamali . tuner isi bu bunuda sen hepimizden iyi bilirsin , tunerin seni 800 hp de yapar 80 de yapar .
ama cenkte soyle bir hava var acikcada belirttim surekli Turkiyedeki kisiler koyunmus gibi herseye inanir kanarmis gibi bi tutum icinde , onu gosteriyorum , buna destek verdim vsvs . Trdeki o kisitli imkanlarla cikan arabalari iyi analiz etmek lazim , bizde ne dyno var ne yakit var ne tutuncak yol var ama bu halde bile 3 tane (ki digerlerinin cogu olculmemis yada bildirilmemis ) canavar gibi araba 6speed onlineda listede. biraz haksizlik yapiyor cenk Trde kisitli imkanla bu tip arac hazirlayan kisilere , tabi bu benim gorusum benim dusuncem , kimse yanlis anlayip kirilmasinda art niyetli biside degil .