User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: CFT Turbo S2000 800HP+

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Musti sen niye arabalari savunuyormus konumunda kaliyorsun alakasi yok, sen amerikayi benden daha iyi biliyorsun cenkte benden daha iyi biliyor, siz iki farkli goruse sahipsiniz. bende uzaktan gordugum ve bildigim kadari ile cenk i hakli buluyorum.
    videolari izlemek suc degilki veya yayinlamak sen inanirsin ben inanmam en dogal sey bence bu.
    abi bazi seyleri izleyerek bile gorebiliyorsun , biliosun ben aracima cok bisi yapmadim stage 2 bindim keyfini cikardim mspt dave brown tune etti dynoda istemedim road tune yapti , dynoflash al lada konustum bazi seyleri , dave daha kafama yatti . hem dave in Crisin ( nolimit )dukkandaki olcumleri before after seklinde oldugundan stok wrx ve stilarin verdigi ve aldiklarida ortada , ne abarti ne dusuk . boyle bir genelleme yapilcak ve bu dynolara inanilmayacak die bisi olmamali . tuner isi bu bunuda sen hepimizden iyi bilirsin , tunerin seni 800 hp de yapar 80 de yapar .
    ama cenkte soyle bir hava var acikcada belirttim surekli Turkiyedeki kisiler koyunmus gibi herseye inanir kanarmis gibi bi tutum icinde , onu gosteriyorum , buna destek verdim vsvs . Trdeki o kisitli imkanlarla cikan arabalari iyi analiz etmek lazim , bizde ne dyno var ne yakit var ne tutuncak yol var ama bu halde bile 3 tane (ki digerlerinin cogu olculmemis yada bildirilmemis ) canavar gibi araba 6speed onlineda listede. biraz haksizlik yapiyor cenk Trde kisitli imkanla bu tip arac hazirlayan kisilere , tabi bu benim gorusum benim dusuncem , kimse yanlis anlayip kirilmasinda art niyetli biside degil .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet var... walla bence cenke fazla fazla yuklenıyosunuz, adam bu ısı yapamıyor olsa usa gıbı kesın ve net yargıların bulundugu bı yerde hanı anlatıyordunya orda hatalı bı araba yapsan kırılsa mahkemeye verır elınden herseyını alırlar denılen yerde bu adam gıttıkce buyuyor edıyor dunya arac yapıyor neden hala devam edıyor ısını yapmaya musterılerını memnun etmeye? demekkı bırseyler bılıyor da bugune kadar orda tutundu ettı suan tomeı gıbı bı fırmayla ortak kıt gelıstırıyor edıyor.. kısacası bu ısı yapıyor... ımport tunera kapak olan bı araba yapabılıyor... bunlar bana hıc bos seyler gıbı gelmıyo acıkcası, hazırladıkları yarısan arabaların derecelerını yazıyor buraya bırıncılıklerıde oldukca var. usadakılerın ucuk hplerle reklam yaptıklarını soylemesını nıye bu kadar ters aldınızda yuklenıyosunuz anlayamıyorum ben. korhan abımde yazmıs aynı skeılde cenk haklı dıye ve kendı tecrubelerınıde belırtmıs.. bencede cenk haklı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soylemlerine tamamen katiliyorum su noktada Musti, nlm zaten dynamics kullaniyor bildigim kadariyla ve okudugum kadariyla dave cok daha realist bir adam kendini Al gibi 10 numara satamiyor. christe keza aydin bir adam, cogu dukkandan daha eski ve deneyimli olmalarina ragmen yeni yetme sahtekarlar photoshoplu 400 videosu cekip milleti kandiriyorlar onlar kaliyorlar olduklari yerde.

Cenk in oyle veya boyle, TR deki tuning isinin suanki haline gelmesindeki katkisi bence cok buyuk cidden, ha su an dedigin dogru hakkaten donanimli kendini gelistiren gerek esnaf gerekse kullanici arkadaslar var. 4-5 sene oncekiyle arada bildigin 100 kat fark var bilgi ve deneyim anlaminda. Bence cenk inde soylemi bu, bu asamaya gelmesinde emegim var diyor ve ben kendi adima soyliyeyim ben yaklasik 2 yildir cenk ile hic calismadim ama ondan oncesinde gerek deneyim gerekse ticaret anlaminda bana faydasi olmustur ve suanki ben olmamda bu iste katkisi vardir.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk egri oturup dogru konusalim;
    araban turbolanmadan once cft videolara bakip heyecanlaniyordun, hayal alemindemiydin yoksa sende?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soylemlerine tamamen katiliyorum su an Musti, nlm zaten dynamics kullaniyor bildigim kadariyla ve okudugum kadariyla davecok daha realist bir adam kendini Al gibi 10 numara satamiyor. christe keza aydin bir adam cogu dukkandan daha eski ve deneyimli olmalarina ragmen yeni yetme sahtekarlar photoshoplu 400 videosu cekip milleti kandiriyorlar.

Cenk in oyle veya boyle, TR deki tuning isinin suanki haline gelmesindeki katkisi bence cok buyuk cidden, ha su an dedigin dogru hakkaten donanimli kendini gelistiren gerek esnaf gerekse kullanici arkadaslar var. 4-5 sene oncekiyle arada bildigin 100 kat fark var bilgi ve deneyim anlaminda. Bence cenk inde soylemi bu, bu asamaya gelmesinde emegim var diyor ve ben kendi adima soyliyeyim ben yaklasik 2 yildir cenk ile hic calismadim ama ondan oncesinde gerek deneyim gerekse ticaret anlaminda bana faydasi olmustur ve suanki ben olmamda bu iste katkisi vardir.
    sektorun bu yere gelmesındekı katkısı tabıkı yadsınamaz abı zaten, herkese dunya kadar mal gonderen kısıdır kendısı bılındıgı uzere, o parcalar okadar kolay gelmeseydı bu kadar rahat tedarık edıp setuplarımızı yapamazdık ,sahsen ben aracıma ne yaptıysam bugune kadar herseyımı en ınce detayına kadar ondan almısımdır, zaman gectıkce baska kanallarla parca temın etmeye basladı bu ısı yapmaya baslayanlar tabıkı ama cenkın oranı bayagı buyuk bu temınlerde.ben kotu nıyetlı bı yaklasımını gormuyorum zaten su cft vs ıle ılgılı konuda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araban turbolanmadan once cft videolara bakip heyecanlaniyordun, hayal alemindemiydin yoksa sende?
    Hah iste onur tam ustune bastin, zaten olay bu. senin dedigin konuya cok hakim olmayan adamlari bir sekilde etkilemek, bende aynen o sekilde yillar oncesine kadar etkileniyordum, resimlere bakip vay be diyordum. Simdi ise o resimlere bakinca direk hatalari , atlanan yerleri goruyorum. Videolara bakinca cogunda hadi ordan diyorum
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet var... walla bence cenke fazla fazla yuklenıyosunuz, adam bu ısı yapamıyor olsa usa gıbı kesın ve net yargıların bulundugu bı yerde hanı anlatıyordunya orda hatalı bı araba yapsan kırılsa mahkemeye verır elınden herseyını alırlar denılen yerde bu adam gıttıkce buyuyor edıyor dunya arac yapıyor neden hala devam edıyor ısını yapmaya musterılerını memnun etmeye? demekkı bırseyler bılıyor da bugune kadar orda tutundu ettı suan tomeı gıbı bı fırmayla ortak kıt gelıstırıyor edıyor.. kısacası bu ısı yapıyor... ımport tunera kapak olan bı araba yapabılıyor... bunlar bana hıc bos seyler gıbı gelmıyo acıkcası, hazırladıkları yarısan arabaların derecelerını yazıyor buraya bırıncılıklerıde oldukca var. usadakılerın ucuk hplerle reklam yaptıklarını soylemesını nıye bu kadar ters aldınızda yuklenıyosunuz anlayamıyorum ben. korhan abımde yazmıs aynı skeılde cenk haklı dıye ve kendı tecrubelerınıde belırtmıs.. bencede cenk haklı...
    kime ?
    ne ?
    kimseye yüklenmiyorum ben anlatamadım galiba ...
    Bir önceki postumda da yazdığım gibi
    video varmı ortada var adres telefon web herşey ortadamı ortada .
    ozaman bu videoya yalan demek içinde elinde nevar ?

Ozaman ?
    Banane cenkti ahmetti mehmetti ...
    Sende yazsan nerden biliyosun derim ...
    Sadece izlediğinle tahmin üretiyorsanda atıyosun derim ....
    anlatabildimmi ???

olay bu video yada başka video farketmez ...
    kişi kurumla da alakası yok ne cenk i tanırım nede diğer firmayı ...

ticaret ayrı bişey o kısmını bilmem iyidir kötüdür ticaret yapmış olan ve şuan yapan sizler yazıyosunuz orasıda benim ilgimi çekmiyor tabi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabıkıde ızleyınce heycanlanıyordum, ama herzamanda sana sordugumda vardı hatırlarsan ya nasıl 2 lıtreden 1000 hp alıyo bunlar fark ne dıye hatırlarsın. bızde malzeme alıyoruz bızde o turboları takıyoruz bızımde arabamızı ıyı tunerlar yapıyor ama o hplere gelemıyoruz. cenkle konustugumuzda ınanma o hplere dedıkten acıkladıktan sonra bende suphe duymaya basladım, ve bu suphelerı detsekleyen en buyuk seylerse bızım ulkemızden cıkan 100 200 ve 60 130 ara hızlanma degerlerı, hulkun sertan supranın masavettenın degerlerıne bakarsak usadakı o ucuk hp lı arabaların zamanlarına resmen yakınlar hatta sertan supra ılk 5 te olmasına ragmen o ucuk hp lı makınelerden dusuk hp lı kalıyo. demek okı o zamanlar ıcın soylenılen 1400 1500 hpler gerekmıyo dıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kime ?
    ne ?

Ozaman ?
    anlatabildimmi ???

ticaret ayrı bişey o kısmını bilmem iyidir kötüdür ticaret yapmış olan ve şuan yapan sizler yazıyosunuz orasıda benim ilgimi çekmiyor tabi
    adam o hp ler yalan dedı dıye bu kadar tepkı neyın nesı ozaman? yalan dedı dogru dedı, yalan dedı cıkısıyosunuz, eger helal olsun super guc yapmıslar dese en ufak tepkı gelmez ama. buda bana komık gelıo kımse kusura bakmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kime ?
    ne ?

Ozaman ?
    anlatabildimmi ???

Bence bir konuda birazda olsa bakis acinizi esnetmeniz lazim, nasil mi? 300 yapan bir sahin videosu gorunce, 500 hp atmosferik yazan bir f20 videosu izleyince buna hadi ordan demek icin nasil kanit gerekmiyorsa buda aynen o sekilde benim icin, cft,ams,rgm olunca isim bunu soylememek mi gerekiyor. bence bakis acisi farkli biraz.

hos ben zaten bu video icin birsey demedim, benim soylemim genel mantik uzerine.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hah iste onur tam ustune bastin, zaten olay bu. senin dedigin konuya cok hakim olmayan adamlari bir sekilde etkilemek, bende aynen o sekilde yillar oncesine kadar etkileniyordum, resimlere bakip vay be diyordum. Simdi ise o resimlere bakinca direk hatalari , atlanan yerleri goruyorum. Videolara bakinca cogunda hadi ordan diyorum
    sımdı her gorudugumuze atlamıyoruz abı aynen dedıgın gıbı ayran budalası gıbı bakıyorduk bundan cok deıl 1 2 sene evvelsı,ısın cıne dahıl olunca hakıkatende olmayacgını goruyo ınsan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam o hp ler yalan dedı dıye bu kadar tepkı neyın nesı ozaman? yalan dedı dogru dedı, yalan dedı cıkısıyosunuz, eger helal olsun super guc yapmıslar dese en ufak tepkı gelmez ama. buda bana komık gelıo kımse kusura bakmasın
    Kusura bakmıyorum yazıyorum .
    Basitçe yarın sen araban çıkınca bir video koyar 600 700 hp lik bir otomobil geçer ve dersenki altına ...+ hp ozaman biri çıkıp derseki yalan hp bunlar sende ses çıkartmazsın olur biter selçuk ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir deli kuyuya tas atti gitti(cenk) 10 adam cikartamadik, iyi geceler beyler.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmıyorum yazıyorum .
    Basitçe yarın sen araban çıkınca bir video koyar 600 700 hp lik bir otomobil geçer ve dersenki altına ...+ hp ozaman biri çıkıp derseki yalan hp bunlar sende ses çıkartmazsın olur biter selçuk ...
    olur yeterkı sen ıste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir deli kuyuya tas atti gitti(cenk) 10 adam cikartamadik, iyi geceler beyler.
    Sanada iyi geceler daha doğrusu iyi sabahlar
    Boş yere yazdık durduk gene gece gece

olur yeterkı sen ıste
    istiycem tabi
    10 ayrı daynodan su getir kaf dağına git gel zamanını bile isterim sen bi yürüt hele gerisi hikaye .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben k20 swap ypıcagım zaman youtube da sabahtan aksama kadar swap ızlıodum... cenkte ızleme onlar yalan dıyordu. cok konustuk. motoru koyduk parcalar aldık 260hp lı raka maldım stock ınternal ıle. ama aracım adamların stock motor sotck ecu lu halı kadar bıle gıtmedı hatta swap stock typer lardan daha yavastı
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yauahauhauhauhauha kanak söleyin sunlara Darinle felan denesinler görelim malı HAHauhahuhha supra yakalayan geçtik dio lan uheuhehuehueh
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ne şimdi töbeee yazıcam haa Selcuk yalamayı bırak boşboş konuşma bu 1 cenk in ne işler yaptığını osunu busunu hepsini biliyoruz sen tanımazken biz trde beraber yemek yiyiyodk(bunun sidik yarışınamı girices hayır) HATTTA kaaanın jeeep leyken ne geçtimdiii beeee hauhauhauhah neysem şimdi konuyu deiştirmeyelim

2.si cenk e katılıyorum arabanın 800 olduğunu nasıl anlayabildiniz pardon suprayla basarken Kİİİİİİİ turuncu supra nie öle öne atlamış onuda anlayamadım

cft kötü firma deil tamam beygirleri abartıyor olabilirler ** RWHp demiyor ki adam (gerçiturbosunu beyenmedim ama )

videodur güxzeldir izleyip Oha dicek insan olduğunu sanmıyorum okadar cahil deilizdir herhalde

NOT: Cenkkkk konuda gereksizler varmış silinmiş dert etme baktım ben
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siliorum temizledim

konu s2000

masvette deil ayrıterre 6speed e birçok arab girmiyor 30-130 mili
    4.73 saniye ingilterede norris in ewosunun titan 0-400i 6.70 koştu geçenlerde heri 320 klere çıkıyor 400 de 100-200 ü 4 ün aldı deilmi sizce pls
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)