ahahah cuk olmuş erkan
Printable View
oyle olucak zaten;) benım olduugum yerde atmosferık 106 barınamaz, turboya geç sen:D
bu işler öyle hazır araba almak ile olmuyor bak ben 3buçuk senedir ZD ile gazlıyorum araca 10lt metanol koydumda kırdım 2006 dan beri aracımla sorunsuz gazlıyorum çok şükür, sen sorunsuz hızlı bir 106 yapda görelim. ben bugune kadar king lik peşinde koşmadım 185 hp yazıp TR'nin en hızlı 106 sı iddasında da bulunmadım kralcı değilim senin gibi. aracımın 1 kere bile satılık ilanını vermedim reklam yapsaydım benden iyi yapan olmaz.Sen en hızlı ol senin gibi hızlı gençler çok geldi gitti uraşamam senle ve senin gibilerle. benim aracım yavaş sen hızlısın kralsın;)
üsluba dikkat
evet ben ve benım gıbılerle zaten ugrasamassın gokı. hazır aracını bozmamıssın su 2006 dan berı kullandıgın zd nı cıkar bı gorelım, sıkıntılı aracı gecıp vıdeo koyarak mı zd yı zd yaptın??? oyle vıdeo cekıp koyacaksın yok sen konu acmıstın ben bunu yedıremezdım soyleydı boyleydı denılmez;)
çıkalım yola gorelım AK ile karayı... ben mıllet gıbı pc basında konusup ıcraata geldımı R yapmam bugun de bugun yarın de yarın cıkalım...
göki msg ı editlermisin bundan sonra kesinlikle kötü dil kullanmak yok.
sana özel değil yanlış anlama.
ilgine teşekkür ederim; kışkırtma yapmadan devam edelim, ben sonra temizlerim.
Ceco msg ini editle, kufur yok diyorum hala yaziyorsun
yaw goki atıcagını atmıssın daha sen nein peşindesin uc bes gunden berımı sankı pıyasadasın senın araban yurumuyo işte neın pesındesın kral ak..))))) mami nın yaptıgı araba..)) speclerınıde yazalım yaw daha yenı geldı
AK 106
Wössner Piston ( 12.5cr ),
Chip ( 8000Rpm),
KentCams (Pt53),
PiperCams Valve Springs & Retainers,
Cold Air Intake,
Adjustable Cam Gears,
Final Drive 4.28,
Organic Clutch(300hp),
Port Polished Cylinder Head and Throttle Body,
Freeflow Muffler
Yellow 106 : 950-100=850 Kg