sana sevıyurm engın :)
Printable View
sana sevıyurm engın :)
Ben hepinizi geçerim :D kafamı bozmayın :D
106 gti &astra gsi:sonuç ne olur biliyonuzmu c2 vts ikisinide geçer :hehe:
nos-turbo-sc olmadığı sürecek sökük kesik biçik yüksek cr sıkıştırma egzantrik n/a king (1.6cc) sonradan b18 yada sonradan b20 blok takılmış araçlarda olur:) ıvır zıvır ne olursa olsun denerim siz arabanızı görün die yanlış anlaşılmasın ....
Engincim senin yazdıklarının aynısını bende yazdım farklı şekilde konuşmam zaten biliyorsun ağırlığınızıda yazdım 106 gti hafifliğine gelince zaten 120 hp standartta olan bir aracın vti gsi vs rakiplerine yıllarca bu şekilde maydan okumasıda birazda kilosudur zaten benim kdr biliyorsunuz bu olayıda..
Ben bahane etmem hiç bir zaman eğlendik güldük geçtik sıkıntı yok..
FB nin denedikleri içinde evet hep öyle dendi artık yapıcak bir şey yok adam sonuçta geçti gitti hatrı sayılır şekilde :)
bu videodaki araçlarada maşaallah tekrardan herkeze kazasız belasız sıkıntısız..
zaten roll olayını hırsa bürümüş gözü dönmüş kişilerle karşılaştırmayın beni :) ben zevkine iki sıkar gelirim evime :)
Benim için öncelikle görselliktir tabiri caizse arabam ok gibi durucak ondan sonra zaten yürütmesi kolay Allahın izniyle :)
Edit : Erkan gelmeyen ne olsun olum gel de ben sana 106 gti gösteriyim çok özel günlerde garajdan çıkar senin için çıkartıyım :)
puahahahahha vaybee ne yılanmıs :D:D:D:D:D
106gti&gsi bıkmadınız mı ya:)
onun arabasının sütü bozuk :D
bobın bozukk bobıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :D
BEN 106 nın yuklu olduğunu sonradan anladım.ozaman bu demek oluyor ki stoc gsi yine güzel yürümüş yüklü 106 nın yanında.ama gsi da yüklenince sfi larda büyük sıkıntılar yaratıyor.biz arabada 4kilolu tosun 1de zayıf şöfer olarak 3.buji ateşleme yapmadığı halde 5de kesiciye girmiştik.ben ilk ozaman gsi da cevheri keşfettim:D
bu karsılastırmalar hiç bitmeyecek gibi:)