banada öle geldi gsi guzel yurumus guzel bi deneme olmus ama 106 yı ayrıca tebrk etmeden gecemicem![]()
Maşallah araçlara 106 gtı gene geçmiş herzamn olduğu gibi..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
arac stock dıyourz kımse anlamıyor benı cıyer var cıyerrne chıp ne egsoz nede hava flıtresıı bu arac yuruyor yusufun arabada cıp egsoz tımıng var kısa varmı yokmu bılmıyurm bunuda belırtıyım cunkı zm 106 kullandım blıyrum 210 a kadar yuruyorsa o zaman kısada var demektır yanlısım varsa duzeltılır
aracta bu vıdeo cekılırken kısa yoktu, sadece chıp flıtre egsoz210 da kullanan arkadas cekmıs ayagını gazdan, neden dıye kendısıne bı soralım... şiştt lannn korayy nıye cektın ayagını gazdan sole bakalım
![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
şimdi garip bi olay var gsi gibi bi araç bir efsane nasıl olurda 106 gti ile bukadar beraber yürür.yani gsi baya bir açması lazım.burda daha önce koyduğumuz videolarda var saxo ile yürüyen vti var arkadaşta başka bir arkadaşın gsi da o vti la yürüyordu.yani anlayamadığım gsi baya baya açması lazım.
adanadan da bi gsi-saxo videosu gelmesi şart oldu ozaman.alperen bu yazığımı okur umarım.her iki aracada maaşallah.gsi çok güzel yaylanıyor
opel in pug u geçme gibi bi luksu yok![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
gsi stock olmayanlarla da çok deneyeni var video koyarım da pek bu muhabbetlere girmek istemiyorum![]()
filtre egzoz vs gsi larıda gördük 106 lara karşı..
bizde öyle bir geçtikki akılları almadı ben düzgün bir yorum yaptım en az senin kdr ne olduğunu biliyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)