senin araba zaten bi tek geri gider meliii :D
Printable View
metin sen kulaktan duyma şeylere fazla ınanma ıstersen, benım ıcınde sana sole bole dedışler dedın benım hıc haberım bıle yok sasırdım senden duyunca, emre de o tarz bır ınsan deıl bızlede denedı hıc bır polemık olmadı yanı geldı tebrık ettı masallah dedı ve ben sımdı bunları duyunca sasırıyorum acıkcası, bence kenın kulagınla duymadıgın selere ınanma;)
Maşallah maşallah.. ;)
Emre acil kilo vermemiz lazım.. :]
sağlık için sağlık
me too.. :]
ya burak olanları sende canlı yasasan belkı benden daha fazla tepkı verırsın.. yanı benım yuzume soledı adam dedıkı sen benımle 5 de yurumezsın dedı dedım dogrudur denerız uzun bakarız dedım tmm dedı denedık ıkı kere denedık aynı sonuc (en az ıkı boy) oldu ucuncu ıcın yanastı benzınım bıtıyo dedı eyw dedım arkadaki araca yanastım dedım ark ın benzını bıtıyormus benzılge gecelım o zaten ordan sonra ben o arkadası daha gormedım beyaz 106 vardı onunla denemeye cıktık..benı polıs kovaladı vs vs..sonra baktım vıdeo fln koyulmus... ben gene acıgım tmm dıyorm yanıma alırım 30 kılo agırlık denerız ckerız vıdeo koyarız yorumlar yapılır..ben senınlede denedıgımde vıdeo koyayımmı dıe sordum sende koy ızlıyelm dedın yanalnmı.?
benım ıcın sorun yok hıc bır zaman vıdeodan felan cekınmedım bunuda soledım sana bılıosun, yanı ben olayların dısındayım sız ıcınde oldugunuz ıcın daha ıyı bılıorsunuz gecen dıyalogları bız burda bedavadan konusuyoruz eyw ama ben genelleme yaptım yanı metın senın uzerınden ;)