küfür gördüğüm anda kitler silerim.
bundan sonra tolerans sıfır.
yönetimin ortak kararıdır.
Printable View
küfür gördüğüm anda kitler silerim.
bundan sonra tolerans sıfır.
yönetimin ortak kararıdır.
maşallah araçlara
Masallah ıkı aracada cok guzel yurumusler hulk gercekden ayarsız bı cıhaz fenalar otesı bı makına
bana dıo heryerde basarım senınle dıo bana. getırım evo yu deneyelım dıo. gecılcemı bılsemde gelırım dıo
Hulk 4X4lerde slick lastiklerle deneseniz sarma azalmaz mı_? (akıl vermek değil amaç, bilginize ustalığınıza söz yok) saygılar...
slick lastik mevcut olması lazım o denemelerde
slick lastik var ama bi faydası yok önceki konuda minik söylemişti
gc8 gtr denemesi başka video varmı ? yanlış hatırlamıyorsam geçen konuda gc8 sahibi geçtim demişti gtr ı? ben videoda sadece gtr gördüm :)
Yalnız şunu gördüm AB nin videosu ile Hulkun videosu arasında çok fark var HULK bariz çok daha iyi AB den .
şu bir gerçek ki 4wd ile 2wd kıyaslanmıyor, 60 ta sulhi 100 de hulkun alacağını herkes biliyor. Maşallah araçlarınıza
cidden tebrik edilmesi lazım. 11.4 sıkıştırma 15psi stock motorla inanılmaz işler başarıyor Hulk. allah kaza bela göstermesin nazarlardan saklasın...
Masallah her iki aracada gtr da tabi..Bu kadar ciddi giden araclar olunca kim kimi gecti muhabbetine bence gerek yok...
Ama gc8 ve hulk 80 de bastıgında,hulk tampon arkadasında gidiyor biraz daha gidilse sanırım öne gecer gibi geldi bana...
Tekrardan tebrik ederim aracları masallah ;)
ıopULÜİ:
AQ
ufaklık basmıs :)
specten kastım stock motor artı turbo.