Doğru abi ya pardon unuttum birisi k diğeri b .O zaman nasıl olur bilemeyiz tabi.
Printable View
videolar güzel. hulk güzel devir çeviriyor... maşallah..
Maşallah Hulk'a :)
minik arka kule gergisinin oraya bu hafta video sabitleme zımbırtını yapıcam;) kamerayı direk arkaya çevirirsin nasıl olsa herkes arkanda ehehe elinde kumanda ile record dersin artık :)
Masallah tekrardan
mustu ekenin kahrını çok cekti ben yadirgamoyirum ekenin anasını bellese mustehak o arabaya:D
bugün gene uğraştık biton debriyaj alt merkezi yuzunden
deneme bu akşammı kanka
şimdilik stock motor K20 bir tek hulk var
YGZ de kol ve piston yapıldı ama 14 psi basıyor T3/T61 turbo ile
stock motor yapılcak araclar var onların da specleri benden farklı diyemem sonuçta stock motora farklı olan tek şey ya turbo ve buna baglı olarak enjektor dür
tabiki bende cok fazla ekstra parca var ben motoru swaplarken takmıştım cogu parcayı zaten
benim kadar büyük turbo ve benim kadar fazla basınc basıcak stock typer olmucak sanırsam
konuştugum insanlar saglam olsun uzun ömürlü olsun istedikleri için
aaa çok ayıp valla gelecekteki deneme arkadaşına böle sölüyosun :)
masallah Hilmi...
80/... dnemesinde devam edılseymıs sonuc daha anlasılabılır olacakmıs...
vıdeolar yayına koyulmadan gergınlık yaratılması ve eskı dostların karsılıklı saygısızlıkları cok gereksız olmus...kırmadan ıncıtmeden belgelı fılmlı devam...opuyorum ahmet'ı ve senı...Kalın saglıcakla...
Cok eglenceli :) kiymetini bilin Turkiyenin :) rahat rahat muabbet rahat rahat deneme valla imrendim... herkese masallah..
deneyen araclarin icinden video yokmu net anlasilsin kim kimi gecmis?
killer Hulk..
maşallah :icon_tup:
masallah araclarin ikisinide bu kadar gerginlige gercekten gerek yokmus sonucda is arabalari denemek nasil oldugunu gormek degil mi ??
araclara masallah harıkalar hepsı : ) hepsınde buyuk emek var tebrıkler gercekten..
gece tabı yol bos fılan sorunsuz oluyo ayrı ama
gunduz cekımı olsa ne guzel keyıflı olur be : ) tadından yenmez : )
muştu resmen mangal yapmışın :) maşallah :D
Maşallah Minik abilerim:)
hulk'un 100km/sn. de saç gaz yaptıgı video dehşet olmuş tek kelime hayvan :D
muştunun alev de müthişmiş :)