cok guzel olur bu olay . hılmı kesın kabul eder zaten sorun yok
bu arada 100 200 olcumu 100den baslıyo sulhı napıcak ozaman ben anlamam dbn ımı 80 den baslatınmı dıycek:soru:
Printable View
20 boy olan videoyu gören varsa link versin...
sorunlu bir gc8 bunu yapıyorsa ben alkışlarım...
inş sorunları giredilmiş bir şekilde tekrar hulkla deneme yapılır ve şu video olayını daha prof bir şekilde olması sağlanır kalabalık olmasın diye kimse çağrılmıyor bari nette kaliteli izleyelim...
kanka ikiside tutunduğu yerde geçiyo bunu sağır sultan biliyo sıkıntı yok 20 boy lafınıda ben çıkarmadım ;) ama şu 220 de bırakma olayını fazla büyüttün sen kendi aracında contan yanıkken basarmıydın yada ne kadar rahat basardım ;) sulhinin kadranı bıraktığında 250 imiş olabilir abi miniklerinki 200 küsürlerdeymiş oda olabilir bizim kadranlarımız ne kadar doğru ki ?
uffff ......
sen şimdi contanın yanık olduğunada inanmazsın kanka dediğim gibi sii et biz bunu tartışmayalım benim video aktif olmuş oraya gel :D
hmm pekı sıkıstırmadan alınan bı extra gucde var dımı tehlıkelı olsada ne kadar
sulhi abi herşeyi göze almış o denemede ben onu anladım...
Ben tebrik ediyorum kendisini.
eğer akıllarda soru işareti kaldıysa sulhi abi tüm sorunlarını halleder ve tekrar denenir...
herkesin görüşüne saygım var ama ben hulk gbi bi makinanın gözlerimle gidisini gördügüm için konusuorm sulhinin subarusuna geçilicegini sanmam subaruyuda severim ama hulku 100 270 te sulhi asla geçemez bu speclerde he ilerde geliştirir aracını onu bilmem...
midemiz bulandı yeter ya ..
ruhsattttttttttt bekliorm kanka vlla araba yatıo git bak rıfat abide ama ruhsat problemim var ben bunlar kadar iddalı deilim olm ben gelmem bunlarla gazlamaya:d