Printable View
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı sokerız sıkıntı yok:) aile arabası :)
Reşit Cupradan hızlı araba varmı ?
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı Reşit Cupradan hızlı araba varmı ? ben aldıgım arabalar hızlıdır genelde, dogandan hızlısını gormedım daha ama:ahahahaha
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı ben aldıgım arabalar hızlıdır genelde, dogandan hızlısını gormedım daha ama:ahahahaha Hayırlı olsun Reşitim,biraz gez dolaş yine bekleriz kulube:hahaha:
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı Reşit Cupradan hızlı araba varmı ? Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı ben aldıgım arabalar hızlıdır genelde, dogandan hızlısını gormedım daha ama:ahahahaha Allaha şükür cupra aldı da Cupracılar rahatladı :D Şimdiii Cupraya varmı gider yapıcak delikanlı :D
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı ben aldıgım arabalar hızlıdır genelde, dogandan hızlısını gormedım daha ama:ahahahaha eywallah reşit urfa yakında gelio askerden denicek adam lazım ona çabuk yap neler yapıcaksan :)
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı eywallah reşit urfa yakında gelio askerden denicek adam lazım ona çabuk yap neler yapıcaksan :) urfa kardesım benım sıkıntı yok:) bısey yapmıyıcam araba,
Alıntı: chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun Reşitim,biraz gez dolaş yine bekleriz kulube:hahaha: sagol abım, dort kapı typer gelırse donerım artık:)
Alıntı: ef186 Nickli Üyeden Alıntı Allaha şükür cupra aldı da Cupracılar rahatladı :D Şimdiii Cupraya varmı gider yapıcak delikanlı :D ahahahahaha
MAsallah cem.ALLAH kaza bela vermesin.
Alıntı: Bullet Nickli Üyeden Alıntı AGA BU ARABA 160DAN SONRA NIYE BU KADAR YAVASLIYO 1600LİTREMİ BU:confused::confused::confused::confused::confuse d: maşallah güzel gidiyor http://videos.streetfire.net/video/L...ial_643375.htm buda sipay videosu ekerayın eline verirken :Dface de paylaştım:)
Alıntı: Bullet Nickli Üyeden Alıntı AGA BU ARABA 160DAN SONRA NIYE BU KADAR YAVASLIYO 1600LİTREMİ BU:confused::confused::confused::confused::confuse d: maşallah güzel gidiyor http://videos.streetfire.net/video/L...ial_643375.htm buda sipay videosu ekerayın eline verirken hahah ulan ne ara yüklediniz :D uhyehuehuapsdnşasd:D
Alıntı: ef186 Nickli Üyeden Alıntı hahah ulan ne ara yüklediniz :D uhyehuehuapsdnşasd:D hastr ya hahaha sondaki yorum super :D unutmusuz, iyi geldi tekrardan
Masallah kardesim ;)
krdşm süper araban Allah kaza bela dert vermesn