Bence bu konuları burda degıl pmde tartısın yanı bır derdınız baskalarının yaptıgına tu kaka demek olmasın konu baska yazılan baska
Bence bu konuları burda degıl pmde tartısın yanı bır derdınız baskalarının yaptıgına tu kaka demek olmasın konu baska yazılan baska
mustunun arabasında gozum kalacagını yada yurudugunde zoruma gıdecegını felan dusunmuyorsundur umarımbenım bıle 5 6 gunluk saatler suren bı emegım var o canavarda
senın hakkını helal edıp etmemenın benım konumla alakası yokkı cem. bosver sen hak helalını vsyı. bızde delı gıbı ugrasıyoruz buna bıraz saygın olsun ozaman
hakkını helal et helal et ustaaaa
http://www.dailymotion.com/video/xnx...ses-usta_music
..::PASSATURBO1::..
Bu kadar hırsa gerek yok hemde ortada araba bıle yokken
sende gel kanka tayyarla ama
abim sensiz çıkmam bi yere
eyvallah yavrim geçmek geçilmek dert olmaz bizde sıkıntı yok
kanka sağolasın daha gidip paşadan çıktıyı almadım ama bu şekilde gidip yamuk olsa bile çizgiler umrumda değil
sağolasın yavrum
sağolasın kanka artık kadrana göstergelere bakmıyorum nerde trak orda bırak hesabı
sağolasın salihim
eyvallah yavrum
Yaw bide çarşı pazar karışmış biraz arkadaşlar her zaman dediğim gibi isterse rakip 1500 hp olsun çıkar denerim ben bu arabayı eğlenmek için yaptım çok kahrını çektim şimdide eğleniyorum sıkıntı yok selçuk 1 bar bassın ben 0,6 beni geçsin ne olacak bi yerimmi eksilecek o 1 basar bende 1 basarım yine ne olacak sedece keyif alacaz o kadar![]()
valla selçuk ben atımı bilirim atımı konuşurum bitince arayın deneyelim ben kimsenin ne samimiyetine inanıyorum ne dostluğuna hazırlayın arabınızı çağırın beni eğer hala beni geçmeyide düşünürseniz bende gelirim sıkıntı yok ...
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Selçuk kabul et sen foruma girince Dr. Hyde'dan Frankestein'a dönüşüyosun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)