Evet sizde haklısınız ama bu söylediğiniz teorik.pratikte durum daha farklı.Hulk gibi bir Vtec olursa dediğiniz mantıklı tabiki ama 250 hp lik bir araçta 80kmh süratle yapılan rollingte 15 veya 16 jantlar fazla sarmaz diye düşündüğüm için öyle yazdım.aksini iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece fikrimi beyan ettim. Bu arada beyaz integra ne durumda turbo teg projesi askıya mı alındı![]()
Cem geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım..Bu arada DC2 fuattan skun2pro stage 2 camshaft bekliyorum bende ki buddy clubları değişcem onunla.ondan sonra güzel bir timing ayarı ve map ile arabamın performans sıkıntısına bir çözüm bulacam inşallah..Egzantrikleri aldığımda yanındayım bilgin olsun..![]()
yavrım asıl amacım araba geçmek ona buna tabiri caizse saplamak falan olsaydı hiç bu kadar yorulmazdım zaten
en başında motoru tamamen söker forged internallerle toplardım şuan sıkıntısız 1,5 barlarda 500 hp arabam olurdu
bizimkisi az olsun öz olsun keyifli olsun du sıkıntısı bol oldu ama keyfide ayrı güzel![]()
ikisinede maşşalh iyi yürümüşler
ekede ellenmesin çiğerim böyle güzel maşşallah![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Araçlara maşallah. Güzel olmuş videolar.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
sana rakıp bulalımmı m3 zayıf kalır ztnde,m5 bıle kesermı bılemedımcıplı 335, sc ctr, carera 4 s
5te kac yapıodn abı sen son surat kaç?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)