bide selçuk basınca basınç tegle denyelim diye 10 sefer dedin sonra turbo mitsubishi turbosu egsoz kötü intercooler böle dedin sen demiyomuydun ben integranın turboyu görünce şok oldum diye selçuk bu sefer si gelsin deneyelim
Printable View
bide selçuk basınca basınç tegle denyelim diye 10 sefer dedin sonra turbo mitsubishi turbosu egsoz kötü intercooler böle dedin sen demiyomuydun ben integranın turboyu görünce şok oldum diye selçuk bu sefer si gelsin deneyelim
evet dedım o basıncla dıye yıne denerız ne olucakkı ben denerız dedım gecerız demedımkı :) sı la denıycez zaten herkes kafasına gore basar basıncını denerız. ha su var TREX ın turbosu buyuk mısal onun 1 barını bız belkı 1.3 te yakalarız turbomuzun kucuklugunden dolayı ama ınternallerımız aynı yanı hatta bızım crmız senden yuksek bıle olabılır suan
hatta wastgate yazmışsın benimde wastgatim 1 barlık muştuda 1 bar basar o zaman mızıkmayın ama hacim filan diye :)
bende bılıyorum altımdakı sı ın ne oldugunu, senın bındıgın zamanlarla alakası yok, hanı senın skı kapalı halın vardıya lesmıs dedıgın oyle bı ıyılesme sozkonusu bızım sı dada. senle nezaman denerız bılıomusun nezaman mehmet benı dınler turboyu buyuturuz ıstedıgım turboyu takarız ozaman senlede denerız sorun deıl. senın ınternallerınde aynı bızımkılerde aynı.
sesler fena :) mahş ikisinede :)
crmiz filan aynı değil selçuk :D tbnin aldığın pistonlarını hatırlıyomusun öle bir şey desem anlarsınmı :) yaw sıkıntı yok sadece ben o arabaya kendi yaptığım hiç bir arabaya geçirtmem zaten kasmamda fazla sende fazla kasma selçuk değerini bilen adamları savun bana ben yaranamdıysam sen hiç yaranamazsın o yüzden hani demiş ya yolda saplıycam diye selçuk o bana saplaması için 1 milyar yıl geçmesi lazım ;)
ben kımsenın lafıyla ıs yapmam benı cok ıyı tanırsın ben bındıgım kullandıgım arabanın gıdısınden dolayı burda bu sekılde yorum yapıyorum. bende sana soyle soyleyım cr kısmında kapaktan ve bloktan gereklı sekılde aldık cr ıcın acımadık yanı kapak cop olur hararette felan dıye. kapaktan nerdeyse 1mm alındı desem yeterlı olur sanırım.bloktanda var bıraz bısıyler.eger sozume bıraz ıtımadın varsa ekeye 1 bar bas denemede ozaman belkı gecırtmezsın :)
benı bılırsın hıc sorun degıl vıdeolardada goruldugu gıbı eke bana ıyı fark actı vıdeoları ben koyun dedım benım ıcın hıc sorun degıl pıyasada guzel yuruyen arabaların oldugu Türkiye nın modıfıye konusunda gerı kalmadıgı cok ıyı makınaların oldugu bellı olur si cıkınca deneyelım lısteye benıde yaz;)
ozaman sende gecemezsın EKEyı :) senınde hacmın 1.6 :) bebe yumurtası kadar dedıgın o stock turboyla 450 hp alıyolar.neyse polemıge gerek yokkı turbo almak ıcın para sorunu yok bılıyosun sadece beklentıler var ortada. mehmet bu bana yeter dıyor, ben daha hard olsun buyutelım dıyorum. buyutursekde yorumun aynımı olucak?
selçuk ne zaman insallara maşallah diyceksin ne zamanki adamlar yaptı be helal olsun diyceksin o zaman huzura ericeksin yoksa öle asla arabalarınız yürümez ve ben sana diyorum ben o arabaya olan hakkımı helal etmediğim sürece yürütemezsiniz bunu unutma hakkım kimsede kalmamıştır beni bilirsin..