10-110 7 sn gibimaşallah dostum
![]()
10-110 7 sn gibimaşallah dostum
![]()
6 sn olsun canııım seni mi kıracazgidiyo mu gidiyo
![]()
100 200 17 sn sanırım kronomotre tuttum100 170 suresı bana yakın, sora 200e dogru fark acılıo gıbı.. tabı sallamasyon rakamlar bunlar
200de 5800 6000 devr arasında oluyo gıbı, guc egrısı 6200den sora dusmuomuydu, yada 3-4te vıteslerı 6500den sora deıstırıosun acaba dahamı erken atmak lazım:S...
güzel hızlanma maşallah
ama k-prolu type r la nasıl yürüyecek çok merak ediyorum. kazasız inşallah
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Allah razı olsun..
K-prolu tayyar la yürümeyecek maalesef çünkü Metin Usta ya bakımını yaptır bir deniyelim (ilk video da belli olmadı+arızan yanıktı-bakımın yoktu dedim)k-prodan sonra yine deniyelim ikisinin videosunu da aynı konuya koyacağım dediğimde yok ben uğraşamam Erkan Usta bekle diyor demişti ( açıkçası geçeceği setup ı bekliyor o
)
Dolayısıyla ben de denemekten vazgeçtim..Diğer stock s2000 , stok wrx deneme isteğimiz sürmekte..Ama k-prolu tayyar maalesef deneyecek RC bulamayacak (zaten geçeceğini biliyoruz , şüphe yok ,bagajımızıda açtık ama Ustaa benimle denemediği için bunlar takılmadan önce nayn)
Ha şu da var canı ister dener canı istemez denemez kimse de birşey diyemez ona da saygımız var sonuçta benim arkadaşım..Mekanına gelip gittiğim bir dostum kendisi..
Önemli değil yani..![]()
Allah razı olsun..
Yazılım Megachips (Mehmet Gazihan) , RC lerin egzsos sitemi standart olarak 57 mm bunu bozmadık yeterli diye sadece cat iptali var..Ortayı da standart da zırıltı yapmasn diye kullanmışlar onu da ellemedik...
Son susturucu olarak da 60 mm lik Borla S-Type kullandım...
Alper ile görüşeceğim..Bakalım ne diyecek bu tür kaynaklık mekanikleri hep ona hep ona emanet ettik?
Çok reel bir şekide faydası olur yada olmaz der zaten ..
Ama kendisi ki sonradan Forge da sitesine koydu turbodan intercooler a giden üç hava cebine sahip boruyu değiştirelim demişti onu yapcağım Forge hava geçişini çok engellediğni düşünüyor...
son dynon cok guzel 5000 6500 kesıntısız guc uretmıs makıne sonuna kdr cevırtmek normal
yalnız ko3u kotuluosunuz devamlı araba 6500e kdr gucten hıc dusmemıs..aynı ko3mu acaba bılmıorum golf 5gtıdada 2.0 gercı ama 270 hplerı uretebılıyor...
yanı aracın 190larda yavaslamasını ben sırf ko3le ılgılı oldugunu dusunmuorum,buyuk olcude hacimın ve bunun yanına az mıktar aero yapısıda etkılı olabılır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)