guzel denemeler olmus
Printable View
guzel denemeler olmus
wayyy dedem de burda:) cok guzel geceydi herkesin kesesine bereket:) (benzin3.42) teg için acele etmeyin yavas yavas kendini gösteriyor bu daha buzdagının gorunen kısmı :)
rc konusuna gelince alperen bir laf var onu hatırlatim önce:) sonra sıra bize gelsin:):) ben askere gitmden gectin gectin yoksa damalı bayrakla gidecem dahada kaldırma dicem :)
evet aynen herkesin kesesine bereket...sen alperana bakma kardeşimmm
Aynen melih laptop ve çay sefası :D
hepinizin ayağına sağlık tabi :)
o zaman cık gel beraber yiyelim tostu :D
bugün küü aksiyonumm... ezel olur zatennn
cok guzel denemeler olmus herkesı tebrık edıyorum:heyoo:
Teg cok guzel yurumus eksantrıkler takılsa sıkı bı ayarla cok fena seyler olur;)tecrube ıle sabıttır.
Şanzımanı Q1 oldugundan oranlar bıraz fazla uzun bunu ufak bır ıslemle halledılırse cok daha guzel gıdecegı kesın
bız butun ıntegra aılesı olarak dıyoruzkı I LOVE TEG ;)
sagol dostum teşekkürler düşünüyoruz ekzantirik ve şanzımanıı hayırlısı diyorumm agzınıza saglıkk... ( I love ls/teg )
Maşallah tüm araçlara teg-vti denemesi çok keyifli olmuş vti kesicide kalınca fark nasılda hemen açılıyo roll işi ince iş demekki :D
10 numara bi rollnight olmuş herkese tebrikler :D teg fena yürümüş ;)
yorum yapan herkeze tesekkurler..su anda afr dıp gazda 14.5 larda yanı asırı fakır tam olarak bıtmedı araba ayarları kaldı yanı tam bıtınce tekrar denemeler yapılır kanımca ksde bızım arabamız 207'de..:D:Dabılcıkler elınıze saglık keyfım yerıne geldı walla burda..;)
saygılar