nos basan cok gordum ama 2,3,4,5 te basmayıp. top speedte basan delıkanlı hıc gormedım;)
Printable View
sti egsoz yazılımla 360hp goruyo:) 320hp degıldır belkı başar, sti 360 370hp se yuro yapmış bıde ayarı normal olabılır:)
Değişik diyaloglar olmustu o gun ilk denedik işte yokus yukarı olan yarım boy gectım durduk dediki sen şimdi geçtim dersin dedi e geçtim dedim eliyle gosterdi on tamponum kapının ordaydı dedi yarım boy yani... (uzuna gidemedik viraj vardı ben cektım frene bastım stop lambaya dikkat bagzı arkadaslar uzunda subaru gectı demıstı)
En son denemede işte uzunda farkı actıgım araba atladı yanıma geldı sonra camı açtık oldumu şimdi demişti :)
Nos basan 2,3,4 de basmazmı emrenin demek istediği belki son denemede 5.vitesdede bastı
nos basmanın olcusu yokki her vites 2 saniyede basabılırsın her vitesi bitiredebilirsin basıp çekebilirsin vs vs
komplo teorileri ustunde konusmayalım :):))
konu kilitlenebilir biz kapamaya calıstıkca canlanıyor :) denedık eglendık kafamızdakılerı yazdık bıtti :)
Ankarya bir sefer arcımı denemeye götürdüm
korhanın söledii bi oly var rakım farkı bakın NA iken benim aracım orda hiç yürümemişti
Aynı hp aynı tork aynı kg de biri turbo digeri NA iki arac denerlerse turbo olan fark yapar Ankarada o denenen yerde
moruk madem aklında şüphe vardı ozaman açtırsaydın bagajı kaputu baksaydın iş iş ten geçmiş aradan ne kadar zaman geçmiş bu muhabbetlere tekrar girmenin bir anlamı yok
ben senin yerinde olsam açın kaputu bagajı bkıcam derdim en büyük hakkım karşımdaki dürüst olmassa ozaman denemenin ne anlamı kaldıki aracım nasıl gidiyor öle anlıcam ben bir daha aynı speclerde bi araç ile denemek için
yok dostum huyum degıldır forum ortamı olmasa zaten gercek hayatta 2 dakkıka bu konuyu maksımum korhanla konustuk veya konusmadık kapadık zaten.
Denemedende sonra tesekkur ettık gittik.
Forumda şimdi farklı yorumlar gelınce onlara cevap sonra o gunu anlat vs derken sayfalarca yazı doluyo işte
tam anlamadım ama sti almıs gıbı gorunuyor
kimmiş o araba cok merak ettım senden sonra :D kımseyle denemedım ben her dakıka rolıng yapmamahahaha:D ıyımıs bu yenı taktıkmı muharerrem ozel msjlarda ole demıyodunda :D 4 sonu 230 goruyorum arabamdada 240 yaptım oda bır kere top speed hıc yapamadım amortısorlerımden korkuyodum patlaktı :D hep ıstıyodum ama yapmadım daha yenı coil aldım yalan solemeye gerek yok ;)
yok basarin benim bir soylemimden suphe edecegini dusunmem, dedigime inanir ki bende bu konuda yalan soylemem neyse onu soylerim, bende onun soyledigine inanirim cunku o gun denemeye giderken nosu bagladinmi dedim yok baglamadim daha bagajda dedi ok dedim sorgulamam bir daha, cunku bilirim oda neyse onu soyler. Benim icinde Nos varsa var, turbo neyse, basinc neyse, yakit neyse, agirligi neyse soylerim, her hangi bir arabada bizim yaptigimiz, hatta kullanilan egzantriginden, pistonuna ve hatta soranlara bosluklarina kadar soylerim hicbir zaman saklamam saylayacak birsey oldugunu dusunmuyorum cunku.
O arac guzel giden bir arabaydi hala da oyle. Evet baska bir arabayla denedin gectin haklisin basar, bende bu yuzden gectin dedim tebrik ettim, ben bir karar aldim yolda araba denedigimiz zaman gectim veya gecildim bahane sunmuyorum ama bu kadar uzerine dusuldugu icin soyluyorum daha oncede bahane olarak sunup soylemedim, denedigin arabanin birinde turbo sorunlu cikti digeri ise o gun pek gununde degildi, yakit sikintisi yasadi, fakat sonuc olarak gectin tebrik ettim.
Selim abinin sevdigim bir huyu ise, iste pilotaj ve deneyim dedigimiz sey o dur, arabasinin ne durumda oldugunu cok iyi bilir ve yakitina cok ozen gosterir, abuk subuk yerlerden benzin almaz. Genc arkadaslar denemeye gidiyor ve arabanin gitmedigini deneyince goruyor sonra bakiyoruz ya icindeki benzin ciddi kotu, ya bir sorun var, hep birsey cikiyor. Fakat motorsporlari gecmisi olan bir insan misal Selim abi, misal Turan abi direk korhan bu arabada bir sikinti var heralde, biraz performansi dustu diyor, bizde bakiyoruz ve evet abi uppipeda bir catlak var veya turbonun omru dolmus vs gibi direk problem tespit edilip, cozuluyor. Ufak sikintilari en kolay binici tespit eder, cunku biz devamli farkli arabalara biniyoruz eger cok belirgin bir performans kaybi yoksa anlamiyoruz, eger ki diagnostic verilerinde de bir sikinti gorunmuyorsa.
Sonuc olarak guzel denemelerdi, guzel videolar. turan abi bilgisayari karistiriyor, buldukca koyuyor eskilerden iyi de oluyor konu cikiyor, muhabbet ediyoruz.
Başar buradayken sağolsun bizim ricamızı kırmamıştı , sonucu ne olursa olsun 30-40km yol yapıp 2-3 kere sıkmak için geldi . Arabasında o zaman sadece düz boru vardı sanıyorum.
Yanlış anlaşılma olmasın , sadece zar zor kısmına takıldım , kaldı ki tolgahanın arabası kendi haline göre beklenenden zaten çok hızlıydı.
Video paylaşmamdan sonra lütfen Başar'ı küçük düşürücü yorumlardan kaçınalım.
http://www.youtube.com/watch?v=FDbEs8jG3Ag
http://www.youtube.com/watch?v=a--kToJTeq4
Tolgahanın arabası 0.9bardaydı takribi 450hp değildi bile belki + 2kişiydik ve tolgahan ilkinde biraz tepkisiz başladı. Başar nereden basmak istediyse o devirde basıldı. 2. videoda s2k kesiciye girdiği yerde Başar daha fazla basmamıştı sanırım.
sinan yanlis anlamada senin basar videon uzerinden konusursak trdeki turbo s2k lerin icinde en yavasi seninki gibi geliyor bana , sanirim problemleri vardi arbanin orda, yoksa senin basari gecememen gibi bisi yada zar zor gecmen gibi bisi soz konusu degil , gorkemin koydugu videolar acik ve net zaaten . inaniyorum ki aracin ciktiginda kendin farkediceksin aradaki farki .
pasaoglunda yapilacagi icin sinanin araba +100 hp verir kafadan kesin...