verim olarak derecesine göre değişir marka olarak pek fazla fark edeceğine inanmıyorum ki kentcams ta iyi bir egzantriktir
Printable View
ozel yapılmıs yazılımlar hen guzel hem kotu, 1.6 Clio icin maslakta ozel yazılmıs maple tekerdeki gucu 2 HP dusen biliyoruz. O yuzden kımın neyı nasıl sekılde yaptıgı cok onemli. Schips custom is yapmaz genellikle orj schıps 7800 doner. gereksız sekılde avansı acık ve AFR cok darma dumandı arabam ıcın yaptırmıstım sımdı dosyası laptopda masaustunu susluyor :)
kent billet cam uretmıyor yanı orj camı alıp reprofıle yapıyor bu sebeple malzeme ekleme gerekecek yere eklemek mumkun degil o yuzden ıtıcılerde ses problemı her zaman mumkundur reprofıled cam larda
Utkucum Kadir abi RS' lerin kralına bindi :) Alper' in ve Kadir abinin RS 'ler ile ilgili bilgisi ve tecrübesi gerçekten saygı duyulacak seviyededir. Ben her ikisinden de RS 'ler hakkında çok şey öğrendim. Kadir ve Alper hocaya saygılar :)
Senin makinaya gelince;
Benim bizzat yürüdüğüm ve gerçekten yürürünü beğendiğim tek RS' ti ki kaç tane RS ile yürüdüğümü sen de iyi bilirsin. Gerçi Okanın RS de beni şaşırtıyor. Yazılımsız hali ile sanırım 2 boy civarı gerinden gelmiş ki egzoz olarak da eksikleri var hala. Okan RS' i tam adam etsin o zaman tekrar deneyin. Hatta şu draglara soksanız şu RS 'leri çok daha keyifli olacak. Slickler Batu' da duruyor hala. Eğer drag gibi bir düşünceniz var ise o slickleri mutlaka Batu' dan alın derim. Sanırım satıyordu. Hem de 15" saç jantları ile beraber :)
Batu kardeşimin RS ile draglar dışında hiç roll yapamadık. Ama onun RS' e de Ankaradayken binmiştim. Dereceli egzantrik ve doğru yazılım ile RS gerçekten çok keyifli hale geliyor. Yeter ki doğru ayarlar yapılsın. O konuda Batu' ya katılmadan edemeyeceğim.
Batu sana katılıyorum :D Ama gülmekten katılıyorummmm:hahaha:
ben hala AP de malzeme sorunu degil ayar yada arızalı bir parcanın oldugunu dusunuyorum. O arac normalde bundan iyi yurur kesinlikle nitekim sahibi bobın kablolarında sorun oldugundan bahsediyordu o yuzden pesın hukum vermemek lazım AP sorunlarını cozsun bence yenıden deneyın hatta AP superchıpsden kurtulursa cok cok daha ıyı yurur.
Selamlar saygılar benden Bora :)
tüm rs'çilerde bu konuda =)
ben aracım stockken ; superchipsli clio ile denedim.
Arkadaşı geçince arkadaş gitti bir daha güncelledi yazılımı. Bir daha deneyemedik.
Emaille chip ne yazıkki güzel olmuyor.
perf ve sorunsuzluk
fiyat isi cok degisken aldıgın ülke getiren kısı vs fiyatları cok oynatıyor ama genel anlamdada pahalılık sırası da aynı yonde :)
dolu olan ap hiç zorlayamamış bile bu kadar kötü olması içler acısı... sonuçta ne olursa olsun karşıdaki stokk.