sinirim bozuldu cevap vereyim en iyisi
yekta ile karsılastırmalar bolumunde RS MCS konusunda bi tartısmamız oldu stock RS ile stock MCS yururse her harukarda RS in alacagını soyledim ki aksini gosteren bir video varsa koyun izleyeyim onun yazdıklarından ben aracının stock oldugunu dusundum halbuki alakası yokmus sonradan anladım.
typer cupra konusunda iki aracıda tebrik ettim butun yorumları sabırla okudum bazı arkadasların SC ile turbonun esit olmayısını soylemeri uzerine kendi dusuncemi dile getirdim ne var bunda yuksek sıkıstırmalı atmosferik motora direk sc uygulanıyor dusuk basınc bile olsa alınacak gucler cok yuksek... stock turbolu aracla esit durumda oldugunu dusunuyorum mantıksızca mı sence?
gelelim YGZ ve M5 e ygz de buyuk emek var en hızlı taypardı uzun zamandır hakkını veriyoruz kimsenin bisey dediği yok velakin burada YGZ m5 gecmis bana sadece goz zevki hitap eder baska bir dusuncem olamaz bu iki aracın karsılastırılması yanlıs hani m5 bariz gecileceğini bile bile yurumus helal olsun arkadasa 1850 kg araba ile 1200 kiloluk arabayla yurume cesaretini gostermis ki gucleride 3 assagı 5 yukarı aynı extradan typer asırı beslemeli her konuda avantajlı tabiki klasman dısı oldugunu dusuneceğim baska ne dusunebilrim ki?
ozetle yeterlimi sana bu acıklama?