iyi olur kadir abi deneyip gücünü gormek gerek bugun gelen rs o yüzden iyi oldu aslında:) minilerde gelir s2k da gelirse mis mis:)
sen zaten istesen tüm videolarda baya bi arkadan gelip alırdın hep:D:D
Printable View
yalnız videoda sıkıntı mı var kadir abi video unavailable dio daha sonra tekrar deneyiniz dio
Yeni yüklendi combo bakalım tamir edelim bozuksa :)
edit:şimdi oke ;)
Maşallah gt güzel yürümüş.
masallah araclaraaa ankara vıdeoları eylencelı oluyor gunduz vaktı :D
kadirabi keşke bi haber edeydin
ankaranın gündüz denemeleri çok güzel oluyor, hepsine maşallah.
küfürsüz bir rolling düşünülemez :D ayagınıza saglık gündüz rollingleri de ayrı bi güzel oluyo valla ya
çarşamba perşembe hava acık gösteriyo roll night yaparız belki:)
maaşallah butun araclara... gündüz çekilen video gıbısı yok, istanbuldada bunu harekete gecırsek artık, c.tesi gece 4 te 5te yatıcamıza 10 da 11 de yatalı paza sabahı 6 7 gıbı cıkalım yola:D:D
gündüz cekilenler her türlü daha güzel oluo bencede en azından arabaları daha net gorebilioruz
Tüm araçlara Maşallah. Tayyar yine fenalarda. RS imize laf yok. Kadir abi bu arada Batu neden bana küstü yaw adam benle konuşmuyor :D Yaw neye kızdığını anlasam gönlünü alacağım da neye kızdığını anlayamadım bir türlü :D
Güzel Denemeler Type-R Çok Pis Gidio . Anlıyamadığım şey Bravo T-Jet İçin 180hp dendi galiba ama gördüğüm kadarı ile hep arkalardan geldi onu anlıyamadım ama herkezin eline koluna sağlık güzel denemeler olmuş :cool: