seninde videolarını gorelim olm bi gitte istanbula :)
Printable View
bekle bekle gazını alcam ben senin :D
Hakikaten Gp'yi kim aldı? Sizleerden biri mi?
Alican Cooper S,cenk typer, beyaz s2k denemeleriniz zevkli olacak banada fatii yaslayacak araba buldu bakalım buhafta renkli olacak :D
Maşallah bütün arkadaşların araçlarına ve kendilerine ,güzel çekimler için ayrıca teşekkür . . .
Arkadaşlar hele şükür aktif olabildimde yazabiliyorum yaw:D
ben de günün averaj arabası olan bravonun sahibiyim:D İstanbulda dyno üstünde barbaros abimiz tarafından uzun bi çalışma sonunda 180 hp 270 nm gördük.... pazar güne kadar arabamın güzel yürüdüğünü düşünüyordum... ama gel görki işte gidiş ortadaaa.... bende hüsrana uğradım açıkcası:(. Ve düşündüm taşındım yapılacak en iyi şeyin piyasadaki bütün golf gt ve 207 rc lerin yakılması gerektiğine karar verdim:D benden günah gitti...:Deli:
honda abimiz ve rs de yaş itibari ile dedemiz olduğundan onlar torpilli...
Bravo büyük hayal kırıklıgı oldu benim için.. tüm araçlara kocaman maşallah..
Güçüm 180 hp ama malesef turbo basıncı tutamıyor... ufacık turbo koymuş salak fiat 120 lik tjetin aynı turbosu... malesef.. 4500 den sonra boost düşmeye başlıyor. videolardan anlıycağanız üzere zaten en başta biraz kafa tutup sonradan geçiliyorum... üst devirlerim ( 4500-6000 )zayıf... ama diyosanızki 2000- 4500 arasında rolling yapalım her türlü varım:d şaka bir yana bu fındık turbo olayına bir el atmak lazım yoksa durum ortadaa...
Do do cum bendede golftekinin aynı var. 76 mm downpipe, 70mm düz bor ve 70 mm lik egzoz... yani belkide büyük kaçıyor dediğin gibi golf ün turbo benimkiyle kıyaslıyınca kafam kadarmış gibi kalıyor gördün zaten... Turbo büyütme işi olursa eğer egzozun büyüklüğü işe yarar diye düşünüyorum... yani acaba gerçekten bu kadar güç kaybı yaşatırmı bana? 60 lığa yada 70 liğe çeksem kazanç elde edermiyim yoksa hiç bişi değişmezmi bilmiyorumki
en güzeli stock binmek:D
Gel Murat satıyım sana benim RC'yi :) kendi arabana yaptıklarını RC'ye yapsan GT kadar gider herhalde :)
Güzel denemeler tebrik ederim.
Yok şimdi Çağlar gaza gelmesin die GT kadar gider dedim, yoksa ohoooo :D:D:D:D:D