Yok şimdi Çağlar gaza gelmesin die GT kadar gider dedim, yoksa ohoooo :D:D:D:D:D
Printable View
Yok şimdi Çağlar gaza gelmesin die GT kadar gider dedim, yoksa ohoooo :D:D:D:D:D
abi ne ustadi:D:D
yurumez denilen arabalari yurutmenin tadi ayridir...76mm downpipe ucuk olmus biraz, 70 iyi ama...bende 60 mm var mesela, downpipe dan kestigimde egzozu daha kotu gitmisti, turboda no egzoz en iyisi deil demek ki...
guc bnde de 5500den sonra gidiyor, turbonun buyuklugu ile alakali...buyutun turboyu biraz 300 kagit tutar, ona gore bi chip daha iyi olur araban..
Kardeşim benim :) biraz konuş yaa içim ferahlıyor sen yazınca :D
ağzı olan konuşuyor yok rakibim 207 gt imiş bilmemneymiş falan:p yazılımdan önce sadece egzoz varken sadce egzoz olan 207gt yi yarım boy falan geçiyordum.. Ama tabi yazılım intercoolerdan sonra bu hale geldim. eskisine göre iyi gidiyor zaten araba ama işte golften yazılımla 50 alıyosun bundan 30 turbo fındık kadar yaa... cceviz bile değill bildiğin fındık.... CİMRİ İTALYANLAR :eek:
tabekide artık araban yürüsün yavv tak güzel bir turbo sonrasında güzel bir yazılım bak gor nasılda canavara donuşuo araba sonra gelsin rcler gelsin gtler:icon_tup:
Girecem ben bu işe yaa kafamı attırdınız çok yarın gidiyorum sanayiye bi sorup soruşturayım. :D arabamı seviyorum yaa tip olarak donanım olarak falan elde edilebeceğin en iyilerden.. golflere gücümüz yetmez bizim herşey duygusal:soru:... ama ufak bi kaç dokunuşla zevk verecek şekilde yürüsün bana yeter ;)
Murat sana buhafta vti getirelimde moralin düzelsin :)