halil çakır -out
yiğitY----- in
Printable View
halil çakır -out
yiğitY----- in
halil çakırr direk yazıo olm yalanmıo :D
ceza alicaksin , sen burda arabalar yada bu video uzerine yorum yapmiyorsun , bu forumda nekadar honda binicisi var ise onlara ters gidiyorsun , nedir kuyruk acin bilemem ama buna devam edersen uzaklastirilicaksin , dedigim gibi madem honda sahiplerine gicik gidiosun yaz kimse bu kisilere pm ile coz derdini .
iyide bundan sanane ? yani tamam oldu gicik kaptin adam dan gittin soyledin mi peki , ben senden gicik kapiyorum gecilip gecilip gectik diyorsunuz die ? yada bu tutumun sana ne gibi bir yarari olacagini hic dusundun mu ?
sen burda duzen bozuyorsun , ona buna gicik gidiyorum die , sahsen ben hondaci olsam senle polemige girerim , bunun sonucunda da tartisma ortami cikar ... buna neden olabilicegin icin uyariyorum seni , devam edersen bu sebepten ceza alirsin yoksa kimseye taraf yada kanat gerdigimiz yok , sen simdi bu sekilde dusunuyorsun biliyorum ama oyle degil .
yiii msg ların hep yalamalık dolu ben cupranın geçmesini istiyorum dersin biter DEWAMLİ *** atıop durma harbi sıkıldım
bak guzel kardesim birseylerden rahatsizsan biz seni zorla uye yapmadik buraya , sen ta minikle sulhinin denemesinden beri bircok kisi ve arabalari adina sacma sapan konular acip yazilar yazdin . ben sana dicemi dedim insanlarin kavga etmesine sebep olursan ceza alirsin , uslubunu degistirip duzgun yazilar yazarsan sevinirim . eger bukadar cok merakli isen deneme konularina ve gicik gittigin hondacilara , sende yap arabani ( ki bildigim kadariyle turbonu degistiriyorsun ) sende dene , senide tebrik etsinler , sende sogursun biraz gectigin hondalardan sonra ...
size birkaç ufak bilgi veriyim mi?:D umarım güzel bir deneme olur iki aracada başarılar..
=)=) hadi yaa hehe mustafa ben scirocco getiriyim sana denersin bol bol =)
tamam perşembe deneyelim bana uyar kaçtan kaça ?
kendiside konuda okuyor =)=) ENSAR SESLEN
ertanda hiç hırs yok sadece parçalarını tamamlamadan önce inanın speclerindeki cupra ile denemek istedi parçalar takıldıktan sorada deneyecekti ki aradaki farkı görsün ben tatlı tatlı iki arabayı bilgi çerçevesinde fanatiklik yapmadan tartışmak istedim olmadı kanaatimce typer bu gece çok daha iyi gidicek ama yine cupra geçicek eksikler tamamlandıktan sorada oyum ertandan yana çok eksiği var ben sadece iki aracada başarılar diliyorum ....MAAŞALLAH
nerdesiniz hiç bir cupra ci açmıyor teli 35 kez aradık be ayıptır . yoldayım okmeydani tem deyiz. evet hadi