hangi beyinden bahsediyorsun
Printable View
hangi beyinden bahsediyorsun
fic ems deil pigggybacck saçmalama :)
benim dediğim bu direnç sıkıntısı piggyback te yaşandı zaten ama şu kadar söleyebilirim ki
gt28 le çok komik güçlere başarı gözüyle bakanlar var umarım sağlam bir güç alırsınız onca uğraşa değer çünkü evdeki hesap çarşıya pek uymuyor 300ps flow capacity var benim turboda 235 de kaldık :D ewt birsürü eksik var ama bakalım bitince ne olucak:)
lan mustafa enjektorun manifoldun egzozun coolerin mapperin kadar konuş :) o araba adam gibi herşeyin üstüne koyulduğu günleride görcek inşallah 235 cok bile sana
totomuz dondu ehueuhe:D
Nolmuş Burda ya..
Afyonum patladı ((:
515 yolun yarısı hafta soınuna sıkarız inşallah
bu haftasonu olmasada bir sonraki haftasonu Allah tan bir mani çıkmazsa sıkarız moruk.
neler olmuş neler,tavşan dağa küsmüş dağ ın haberi olmamış.yaw dün gece için benim ağzımdan deneriz buluşuruz dediğimi duyan varmı?benim sizin inanla ne konuştuğunuzdan bile haberim yok .artı bi şahıs en hızlınız zd cupra ,değil mi o gelsin demiş ama senin değil benim canım ne zaman isterse o zaman denerim.ertan sana da diyeceklerim var ama yüz yüze.
kimin kime küstüğü belli değilde Telefon açalıyorsa açılır ozaman 10 bıy açarım geçerim keserim asarım diye konuşmcaksınız herkesin esi ailesi dostu arkadaşı karısı kardeşi var burda kim kime küstüğünü bileemicem ama cupralara modifiyeye dewam :)
tyoer ların limitlereri çok limit dğeil stock motor 630whp e kadar gider pistonu kolu 1 haftada ister takar 600+ da gezeriz HErzamanda çıkar gazlarlar sanıyorum ertanın geri yapıcağına Neyse bu tatsızlaşıyor konu inşallah uzamak zorunda kalmaz.
ne muhabbetmis be oku oku bitmedi:D
konu gereksiz uzamıs ben iki aracıda tebrik ederim bu speclerle cupranın gecmis olması dogal 300 kusur hp 500 nm tork ciddi bir değer
yuksek sıkıstırmalı taypar motoruna sc uygulaması ile bence tam denk olunmus turbolu typer turbolu Cupraya Extra asırı besleme kacar dusuncesindeyim denk olmaz...
sonuc olarak cupra gecmis tebrik etmek lazım