User Tag List

Sayfa 23/24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon
444 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: Uba 88 cupra & u typer s.charger

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben denememişler diye biliyodum denemişler mi?
    Stock

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimin kime küstüğü belli değilde Telefon açalıyorsa açılır ozaman 10 bıy açarım geçerim keserim asarım diye konuşmcaksınız herkesin esi ailesi dostu arkadaşı karısı kardeşi var burda kim kime küstüğünü bileemicem ama cupralara modifiyeye dewam

tyoer ların limitlereri çok limit dğeil stock motor 630whp e kadar gider pistonu kolu 1 haftada ister takar 600+ da gezeriz HErzamanda çıkar gazlarlar sanıyorum ertanın geri yapıcağına Neyse bu tatsızlaşıyor konu inşallah uzamak zorunda kalmaz.
    özgün ya ALLAH aşkına kim demiş,nerden çıkıyor okadar cahilmiyiz,sende inanıyormusun.. biz haddimizi biliriz .

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sildiğim bölümlerde var kendi gözümle okudum ben ama kim yazdı hatırlamıyorum
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sildiğim bölümlerde var kendi gözümle okudum ben ama kim yazdı hatırlamıyorum
    özgünüm ve hakan abim o kadar takmayın zaten öle birşey yok onu yazan kimse bende hatırlamıyorum ama çok cahilce ben kim yada kimseyi arayıp şöle böle demedim ha onu yazanın ordaki amacı nedir onu sormak lazım neden ve niçin
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın cok başarılı olmuş inan.. cuprayı böle görmek gerçekten insanın iştahını kabartıyo seytan diyo git modla ama yarışla rolla işim olmadığı geliyo aklıma ve kalktığım yere yine oturuyom başarılarının devamını dilerim kardeşim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın cok başarılı olmuş inan.. cuprayı böle görmek gerçekten insanın iştahını kabartıyo seytan diyo git modla ama yarışla rolla işim olmadığı geliyo aklıma ve kalktığım yere yine oturuyom başarılarının devamını dilerim kardeşim...
    tşk. ederim ama ben yarış yada roling için yapmadımki bu arabayı ben hafta içi hergün biniyorum her yere gazlıyorum özellikle trafikte çok komik oluyo şehir içi bazen yazlığa fln gidiyorum aslında dizel arabamda var ama ne bilim bunu çok sevdiğim için hep bunla gidiyorum. yolda giderken önümde gide c220 cdi mercedes adama selektör yapıyorum adam gaza gelip basıyor tabi beni normal leon sanııyorum şaka maka bende adamın peişndeyim bi bakıyorum ibre 180 - 200 arası olmuş adam hala ısrarla yol vermiyo sonra arada bi yanına geliyorum braz gaza dokunuyorum adamı çok az geçiyorum sanki arabam o kadar gidiyomuş gibi adam arkadan kapatım tam gelince bir yükleniyorum adam resmen nokta gibi kalıyo
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inan mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşk. ederim ama ben yarış yada roling için yapmadımki bu arabayı ben hafta içi hergün biniyorum her yere gazlıyorum özellikle trafikte çok komik oluyo şehir içi bazen yazlığa fln gidiyorum aslında dizel arabamda var ama ne bilim bunu çok sevdiğim için hep bunla gidiyorum. yolda giderken önümde gide c220 cdi mercedes adama selektör yapıyorum adam gaza gelip basıyor tabi beni normal leon sanııyorum şaka maka bende adamın peişndeyim bi bakıyorum ibre 180 - 200 arası olmuş adam hala ısrarla yol vermiyo sonra arada bi yanına geliyorum braz gaza dokunuyorum adamı çok az geçiyorum sanki arabam o kadar gidiyomuş gibi adam arkadan kapatım tam gelince bir yükleniyorum adam resmen nokta gibi kalıyo
    evet herkes normal leon zannediyo..buda işin eğlencesi artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet herkes normal leon zannediyo..buda işin eğlencesi artık
    ama güsel oluyo adam afallayıp kalıyo sanırım ertisi gün yha soluüu serviste alır arabamda arza var die yada google girip bakmıştır cupra ne die tabi yazısını görebildi ise
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e bide bunlara ekstra olarak benim arabayı taksi zannettikleride oluyo o da olayın traji komik tarafı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e bide bunlara ekstra olarak benim arabayı taksi zannettikleride oluyo o da olayın traji komik tarafı
    sende müşterilere ve halkı karşı ayıp etme gidiceklere yere bi zahmet atı ver ne olcak ama çift tarife

bak ben sana bi olay anlatim bi gün arkadaşalar fln toplandık cevahire cinemaya gidiyoruz ama araba full dolu önde dahi 3 kişi oturuyoruz arabada kango sonra ben cevahirin önüne yanaştım tam çıkış saati çok kalabalık ön camı açtım yavaş yavaş ilerlerken başladım bağırmaya okmeydanı , okmeydanı ordan kadının biri çıktı yawrum gazi mahellesindan geçermi
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende müşterilere ve halkı karşı ayıp etme gidiceklere yere bi zahmet atı ver ne olcak ama çift tarife

bak ben sana bi olay anlatim bi gün arkadaşalar fln toplandık cevahire cinemaya gidiyoruz ama araba full dolu önde dahi 3 kişi oturuyoruz arabada kango sonra ben cevahirin önüne yanaştım tam çıkış saati çok kalabalık ön camı açtım yavaş yavaş ilerlerken başladım bağırmaya okmeydanı , okmeydanı ordan kadının biri çıktı yawrum gazi mahellesindan geçermi

benim arabaya da ataköy de taksi diye 2 cocuklu bir kadın bindi ve kısa süre sonra indi

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bölemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bölemi

bu resimi gördükten sonra sanırım sarı cupracı abilerim yha arabaları satarlar yada boyatırlar
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bölemi

evet bi gün bunun olacağını biliyodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede cupra var,bende aynı şekilde senin gibi sadece yolldaki elemanlarla ugrasıyorum 5.30'la bi dıaloğum olmuştu ''abi bune ya bu leon, nasıl gıdıyo böle''dedim arkadaki yazıyı oku bundan yazıyosa uzak dur bundan sonra benim araçtada yazılım+(ss)egsoz+kn hava fıltresi falan var,bana yetiyo valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede cupra var,bende aynı şekilde senin gibi sadece yolldaki elemanlarla ugrasıyorum 5.30'la bi dıaloğum olmuştu ''abi bune ya bu leon, nasıl gıdıyo böle''dedim arkadaki yazıyı oku bundan yazıyosa uzak dur bundan sonra benim araçtada yazılım+(ss)egsoz+kn hava fıltresi falan var,bana yetiyo valla
    aman maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. bi akşam toplanırız sende kaan'la beraber gelirsin
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. bi akşam toplanırız sende kaan'la beraber gelirsin
    insallah kardeşim

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rovanjı olmusmuydu???
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka canın sıkılıyor galiba Şimdi bakıyorumda ne kadar gereksiz tartışmalar yapmışız.ALLAH izin verirsen yakında bundan daha iyi olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)