Cupra out
LüfeR in :D
Printable View
Cupra out
LüfeR in :D
ıkı aracada masallah konu gereksız uzuyor bence U typer parcalarını takınca tekrar denerler farkı gorurler. ama cupra sahıbı bazı aarkadaslar bız herkesı gecerız bu bıze az demısler galıba o yuzden baska araclar ortaya atılmıs. benc cupra suanda gıtmesı gerektıgı gıbı gıdıyor. cupralar hızlansın kı typer lar da hızlansın
Egsoz filtre headersli vti standartsa bu da standart.. :D
Yaw arkadaşlar her şey iyi güzelde bu forumda hep hondanın geçildiğ konular olay dolu oluyor. Geçen ay falandı SC typerli arkadaş cupralı arkadaşlara gelin işte bende aşırı beslemeyim sizde aşırı beslemesiniz deneyelim dedi. Sonra hatta o konu yemiyorlara kadar gitti. Şimdi geçmiş niye olay burada bitmyor. Cupralı arkadaş dememiş ki ne kadar typer varsa geçicem ben diye. Denemişler video paylaşmışlar. Cupra geçmiş. Typerci arkadaş da çıkıp böyle böyle oldu diyip de itiraz da etmemiş. Bu saatten sonra ancak tebrik etmek düşer. O gelseydi bu gitseydi olmaz.. Bu işin sonu olmadığını siz benden daha çok biliyorsunuz. Ne diye bu kadar uzuyor bu tartışmalar. Daha sonra x typer gelir bu cuprayı geçer y cupra gelir x i geçer. Önemli olan muhabbet gerisi teferruattır. ;)
cupra maşallah diyorum...
sc typerın daha gideri var ama
winner is winner :)
[QUOTE = miniks; 1040588] İki aracada Masallah konu gereksiz uzuyor bence U TYPER parçalarını takınca tekrar denerler farkı gorurler. ama Cupra sahibi bazı aarkadaslar bız herkesi gecerız bu bize az demişler galiba o yüzden baska araclar ortaya atılmıs. benc Cupra simdilik gitmesi gerektiği gibi gidiyor. cupralar hızlansın kı TYPER lar da hızlansın [/ QUOTE]
Cupra sahibi benim ama bir yerde hiç bir şekilde böle birşey yazmadım typerlar nasıl olduğunu biliyorum en azında önümüzde ygz var maşallah'ı var öle değilmi ama şunuda unutmayalım benim aracım stoc turbo ama şöle bi projem olucak inş.gt30 gibi bir planım var :)
n/a typer m3 muhabbetleride war...
şunu 35 R yap da garanti olsun ;)
35 R mı cupra mı komik ben gülüyorum :)
: Icon_tup:: icon_tup: [QUOTE = Rstmania; 1040593] Egsoz filtre headersli VTi standartsa bu da standart .. : D
Yaw her şey iyi güzelde bu forumda hep hondanın geçildiğ konular olay dolu oluyor arkadaşlar. Geçen ay falandı SC typerli arkadaş cupralı arkadaşlara gelin işte bende aşırı beslemeyim sizde aşırı beslemesiniz deneyelim dedi. Sonra hatta o konu yemiyorlara kadar gitti. Şimdi geçmiş niye olay burada bitmyor. Cupralı arkadaş dememiş ki ne kadar tipleri varsa ben geçicem diye. Denemişler video paylaşmışlar. Cupra geçmiş. Typerci arkadaş da çıkıp böyle böyle oldu diyip de itiraz da etmemiş. Bu saatten sonra ancak tebrik etmek düşer. O gelseydi bu gitseydi olmaz .. Bu işin sonu olmadıgını siz benden daha çok biliyorsunuz. Ne diye bu kadar uzuyor bu tartışmalar. X tipleri gelir bu cuprayı geçer y Cupra gelir geçer Daha sonra XI. Önemli olan muhabbet gerisi teferruattır. ;) [/
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
42r lı cupra gördüm öteki dünyaya gözüm açık gitmem :)
herşeyin bir oluru vardır.
yeterki yapacak adam ve para olsun :):)
herşey parayla olsa tüm hondacılara birer k20 alıp hepsini turbolar cupracıların subarucuların evocuların üstüne salardım ;)