baktım hılmı konuyu okuo:D knka sende 6262 var kucagıma 4788 alıp gelım kosarak gecıcem senı:D turbo doldu dolmadı onemı yok kapak flowu onemsız:D devır ztn bı ıse yaramıo:D:D bole bı dunya buyuk turbosu ola gecer:D
Printable View
baktım hılmı konuyu okuo:D knka sende 6262 var kucagıma 4788 alıp gelım kosarak gecıcem senı:D turbo doldu dolmadı onemı yok kapak flowu onemsız:D devır ztn bı ıse yaramıo:D:D bole bı dunya buyuk turbosu ola gecer:D
TFSi makinalarda iyidir hemde cok iyidir ama çok para gerekir
inşallah biri türkiyee yaparda bizde keyifle videolarını izleriz keyifle gazlarız
kusura bakmayında hondacılar biraz ayıp ediyorsunuz, n/a typerlar ile cupra deneyince yok eşit değil sc'lisi ile deneyin denmişti, şimdi sc'lisi ile deneyince turbolusu var onla deneyin diyorsunuz:) tamam typer güzel araba k20 güzel motor bunu inkar eden yok ama tfsi de fena sayılmaz gibi ne dersiniz:)
hahahaahhahahahahahaahahaahahahhahahahahahahahaaha hh
bu videoyu paylaşmamdaki amaç aslında şudur.
bazı arkadaşlarımız bir zamanlar konu açmıştı en hızlı cupranız gelsin deneyelim bende arabamın sorunlarını hallettim gittim denedim ölemi ölee.
ama şimdi herkez turbo ile deneyin diyoo yhaa banim öle bi iddam yokki öle bir şey demedim ve hiç bir şekilde yorum yapıp konuda açmadım yok şimdi turboyala deneyin diyolar ama ben öle bir iddada bulunmadım turbo ygz'nin maşallahı var abime helal olsun hulk'ta maşallah çok iyi herkeze iyi geceler abilerimede saygılar. hondalar güsel ve tehlikeli evet buna katılıyorum benim sonum buraya kadar typerların daha çokk specleri var sizlerde haklısınız saygım sonsuz ertan kardeşimin arabasınıda maşallah
adamlar baya bilenmiş sc TypeR e:soru:gider gitmez video koymuşlar:D.2 ye 2 80 de bastık 2 3 boy cupra geçti.60 da bastık kafa kafaya yürüdük.teke tek yagmurdan dolayı deneyemedik.1 ay önceki denememizde arabam kesiyor keserse ztn gazı bırakırım denemem demişti inan 7 8 kez 2 ye 2 denedik hep geçtik sw subarucu arkadaş da vardı+cuprada cooler yoktu:).ben koymadım videoları.arabamda sadece headers degişti.aftercooler,11lik kasnak,jdm cam koyulmadı+halen orj baskı balatayla gidiyorum 10km oldu sc ve baskım 310hp 250nm:).bunlar bahene degil.adam 80 de geçti beni helal olsun...:icon_tup: arabam
cupra ya nazar değmez inş. ...
aracına masallah.. bu yazından dolayıda sana hll olsun. kazasız belasız:icon_tup:
kanka sanada masallah sanada hll olsun kabul etmende dolayı.. kazasız belasız..
kavgasız gurultusu konu olsun her zmn cıkın deneyın araclarınızdakı degıımı gorun. tekrar msallah
Maşallah cupraya guzel yurumus.. Type-r da sc li guzel olmustur devirle