yektanın cooperda kapak ısleme egzantrık kasnak vs varken standart yazılım nasıl desteklıyor bu kadar artı malzemeyı?
Printable View
yektanın cooperda kapak ısleme egzantrık kasnak vs varken standart yazılım nasıl desteklıyor bu kadar artı malzemeyı?
FTh deil o doğru Özgür abi olması lazım ... ve burak gördüğümü sölüyorum o gün yanlarında bende vardım onn için 55 boy dedim ss rs ben jobla beraber gittik neredeyse olduğu 2 boy ama seko kendidede dedi konuştuk takıldım dedi ben baya fark yedimde öle dedi onn için sölüyorum savunmuyorum ben rs'i o gün kimin nasıl gittiğini herkes gördü zaten maşallah
fth yada imhotep bu forumdan değilmi onlar söylesin işte kimlerle denediklerini bende fth diye hatırlıyorum
okan dio o gün yasin abiyle knşmuştuk ztn bilirm =) yasin abi stock bişi yok ama deneriz ölesine demişti okan denedik diyor ben onu görmedim tabiki =) ama özgür abi zaten çıkmıştı rolinge onu biliyorm
okan o zaman özgür abiyle karıştırdı çnkü özgür abi vardı o gün rollle çıktığımızda ... Yasin abi biz çıktığımzda yoktu ...
saol kardeşim
=) kanka kafaya kafayayız işte yeme bizi =) belliydi bişi olduğu ama bi yapta deneriz =)