UR plakalıydı benimki şuan 3 rs eşit sanırım utku bi adım önde gliba ama =)
Benim yapmam farketmezki=) altındaki Tayyar =) cai headers kpro hadi uç git =)
job ta beni kotu gecti ss le cok fark olmamıs ben hrld job a bakacam diye elim ayagım tutuldu hayret yaw![]()
bencede öle oldu gliba =) ss'le çok bişi olmadı çnkü senle olmş =) sese kulak verdin gliba =) sesi çok güzeldi =)
yok ben o sırada hayal kuruyordum![]()
=)=) ne hayali headers kpro vs. daha iyi saplarım die mi hehe =)
sizin scirocco lar ile denemeler nasıl oldu??
pek tam deneyemedikte typerla olan olur 190 dan sora alıp başını gider =)
havalar güzel olrsa deneriz tekrar sciroccolar filan =)
utkunun rs ile ss rs şu anki spec leriyle çok denk yürüyorlar oradan hesap edebilirsin utkuyla ne olacağını , utkununkinde ekstradan birde chip var daha uzun çeviriyor vitesi, o gece baya denemişler okan videoları nete koymadı henüz kendilerinde kalcakmış galba benim izleme fırsatım oldu o geceden sonra çok zevkli denemeler olmuş aralarında aslında![]()
evet utkuda chip var videolarda ss daha erken vites atıyor mecburen çünkü erken kesiyor araç zaten bizde anlam veremiyoruz gidişine ss te egzos ve filtre den başka birşey yok , okadar iyi egzos ve filtrede yok üzerinde hatta egzos boruları bile hala orjinal 51mm
bu yazılım ile hangi devir bandı en verimli, henüz onu çözebilmiş değilim..
belki bi problem de olabilir, uzun süredir kimseyle denemedim.. kaldı ki yazılımsız haliyle, 2 kişiye tek kişi fn2 type-r geçen başka bi RS değildi
bu arada denemelerin birinde 7500-7700 çevirmemeyi denediğimde sonuç çok farklı oldu, sanıyorum onun videosu okanda yok ya da izlememişsin..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
nedense yürüyen araba çok ama adam gibi çekilen video yok gibi....
bu görüntüler berbat arkadaşlar...
saygılar...
job typer ve BT cooper gerçekten güzel yürümüş maşallah...
BYE 15 ve BT cooper denemesi süperr olurdu bence ama bye satıldı tabi o iş yattı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)