Maşallah, bu u typerı vıdeoda kım kullanıyo:)) hulku gorunce sanırım heycanlanmış kesıcı vıtes atamama, heycan olmuş:) tolga yoksa senmısın len
Printable View
Maşallah, bu u typerı vıdeoda kım kullanıyo:)) hulku gorunce sanırım heycanlanmış kesıcı vıtes atamama, heycan olmuş:) tolga yoksa senmısın len
miniklerim tekrar takrar ALLAH razı olsun geldiniz ugraştınız.gerçekten utandırdınız beni.gelen gelmeyen hrkz teşekkürler.hulk a binlerce maşallah o 97 oktan la gidiş o ses halen kulaklarımda.:icon_tup::icon_tup:.dün tolga hulk tan inince rengi degişmişti:D:D.tam bir komediydi:D:D.gece işyerimin önüne geldigimde km re tam 199 du:D.sizler gibi dostlarla hrzm denerim kankam.:icon_tup:
Hayır ben değilim.. Ertan kullanıor videoda .... Ertan bilir nasıl vites attığımı .. dimi ertan =))
ben o sırada hulkun içinde kadrana bakıyordum kasılmış vaziyette :)
Maşallah çok güzel video olmuş.
videonun sonlarına doğru hulkun boyboy ayırması süperrrr..höhh yaa nasıl bir motor ole maşallah Allah kaza bela vermesin..Hilmi sana uğrucam bu hafta sonu ufak bi borcum var sana aklımda:)
su anda setup in degisti ise denemek istermisin? safak askere gidicek 10 gune gitmeden guzel bi roll yapmis olur
Aman Allahım seslerin güzelliğine bak yaa...Süper:icon_tup:
İki aracıda Allah kazadan beladan korusun..Maşallah
hulk( ahmet & hilmi ) Verdikleri emegin paranın fazlasıyla karşılgınıı aldıklarına inanıyorum gözümde en iyi yürüyen k20turbo maaşallah bin kere.. U typer ertan kardeşim Arac hala mükemmel maaşallahlar KFL S2000 le denedik 5 e kadar yan yana gittik 6 da geçti bizi 1 boy 1.5boy kadar maaşşallh şafagın aracıda mükemmel şimdi headers ve ayarları sıkı oldu ertanın bidaha denemekte fayda var tabi..
maşallah ses super
amin cümlemiz kazasız belasız sağlıklı kullanalım .. birde aklımda şöle bişey geçiyor bu cupralarla Şafagın S2000 de denese çok güsel kareler çıkar die düşünüyorum
burda hulkun bildigimiz gidisimi var yoksa bi aksilik falanmı var yoksa diger type r mı cok iyi gidiyo :D:D
Maşallah İki Aracada Güzel Denemeler Olmuş.Kazasız Belasız Sürüşler
hulk 5te alttan basıyo orda utanmasa arkadan gelip geççek zaten :D
alt devir bastıgını anladım orda zaten yetısemedıde:D hanı normal izledıgımız yarıslara gore biraz daha yavas geldi.onuda hilmi yazmıs 0.7 die zaten :)
Maşallah Bro lar çok güzel video olmış kazasız belasız
her iki araca da maşallah, çok güzel gidiyorlar, miniks 0.7 barda yürüyerek centilmenlik yapmış, kazasız belasız.
maşallah aşallah şu sc muhabbetini seviyorum yaa
sc vs turbo..çok güzel bir deneme .. sorunsuz ve kazasız sürüşler
iki aracada MAŞALLAH kazasız belasız....
ee adamlar şehir pehlıvanı işte:d
hulk deneme için gitmemişti cam car olarak gitmişti karşı taraf gelmeyince eğlencesine bastılar.
Maşallah araçlara, ikisininde sesi çok iyi Supercharger sesi biraz alışılagelmişin dışında ama yinede çok iyi. Güzel Cupra rollingleri izleyemedik ama yinede videosuz kalmadık. Teşekkürler bu soğuktan evlerinden çıkanlara.