bmw honda bana paramı verıyo zamında ıyı arabalardı sattım sımdı cupra ıyı benım ıcın:) paramız yetısınce evoda alırız ınsallah,
Printable View
masallah hızlı olmus kazasız belasız
7 sanıye konusuna bısey eklıyım 105-200 arası kadranda 9 sanıye cıvarı;) ztn vıdeo hmn baslıyor 105 kmh de 210da bıtıyor vıdeo 10 sanıye. 100-200 7 sanıye ıse 200-210 3 sanıye mı?
drıft box ıle 100-200 un 10-11 sanıye cıvarı cıkar dıe dusunuorum tabı yanılabılırım:D
egerkı 100-200 un gercekten 7 sanıye ıse; hıc bır turbo s2k,turbo vteclerın yuzde 90ı,bolt onlu 430lar,stock gtrlar senı gecemez. hulkta yer tutmazsa,yada 0.7 0.8 basarsa senı gecemez;)
bu lısteye hulk ve garıban dısındakı butun turbo typerları ekleyebılırız;) ıstısna cıkabılır bu k20 turbolar ıcınde ama sanmıorum;)
Videoyu bi ben mi izleyemiyorum ? Önceki typeR denemesinide izleyemedim
erdem adam bitek 4 de vermiş bu 9sn yi ama. oda var.
3te bassa bu kdrda cıkmaz. denememısler mıdır sanıosun:D :soru::heyoo:
benımde 100-200 denemelerımde 4te basınca daha hızlı cıkıyor;) ılk once sarmıyor,2. olarak ne kdrda kucuk turbolar olursa olsun vıtes arası atmosferık araclar gıbı olamıyor,3.su ne kdr hızlı vıtes atarsan at 0.2 sanıye gıder asagı yukarı az bıseyde lag eklensın,bırazda sarsın 1 sanıye eder ztn;)
edo seviyorum la seni :D
102-200km/h arası bir hızlanma videosu erdem kanka:D:D bknz screenshots below :D
kadrana göre 7,50-8.00 sn arası bir değer.. Gayet başarılı, tekrar tebrikler cupraya ;)
http://img686.imageshack.us/img686/9373/cpr0.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/2380/cpr.jpg
ınancım baktıgın acıdan orası 200 deıl bence az daha gıtse 8 kusur olur:D bende 9 cıvarı demısım kronometre ıle bu kdr:D ss almadık:D o zmn 200-210 arası neden ole? 2.2 sanıye olur senın dedıgıne gore;)
Bende 8 ölçtüm :) Ama eğim varmı yokmu ona bakmak lazım yinede çok iyi maşallah hele o 100 den bastığı andaki kadran hissi çok mohkem :)
Arkadaşım araban iyi yürüyor kazasız belasız sürüşler sana. ben istabuldayken yazılım için barbarosta akşama kadar senin arabanın toplanmasını beklemiştim gıcık olmuştum :D ama değmişş ne diyim bu videoyu bile görmek kzıgınlığımı aldı açıkcası... ;)
bu kadar teferruata takılmayın yaw:D iki cupra arasında kıstas alınabilirde dünya üzerinde stock turbo ile en hızlı 100-200 pardon 105-200:D olarak kıstas alınamaz çünkü takometre hatası var 200 deyken 200 le gitmiyor onun için özgünün de dediği gibi driftbox ölçümü lazım ama ben herşeyden ewwel MAAŞALLAH demek lazım diyorum....
scalayı degişmeden bi kadran üretselermiş süper olucakmıs video. scala yüzünden bi noktada kesiliyo hızı kesiliyo gibi geliyo insana. maşallah cok güzel gidio kazasız belasız :)
ben maşallah diyorum öncelikle yalnız 100de basılmamıs daha önceden basılmıs 100den itibaren videosu burda benim gördugum kadarıyla ama yinede ben ce başarılı ve hızlı sayılır
kasımpaşadan kağıthane istikametine gıderken eğim var.
maşallah araca.kazasız belasız
her ne kadar inanı sevmesemde, bu cupra yürüyor kardeşim, maşallahı var, otururum bi kenarda izlerim.
reşit senin ki daha da güzel olacak.biz ceremeyi çekiyoruz sen sefasını süreceksin İNŞAALLAH ...inan kardeşim buraya böyle video larkoyma bir ikitane şahsiyetin nazarları değer ALLAH korusun,maşaallah diyemez,diyemez çünki insan cebinde ne varsa onu verir,kötülük varsa iyilik veremezki .teneke değilmi kardeşim ,insanlık nerde!
100 200 vıdeosu cekecek kadar sorunsuzsa U ılede denenır dımı artık...
Masallah ınan,kazasız belasız sorunsuz yola devam Cuprayla ınsallah ;)
masallah guzel gidiyor bi seat için bayagı iyi bence.kazasız belasız
tfsi gerçekten iyiymiş.. tebrikler.
masallahh masalalh cok ıyı
MAŞALLAH güzel gdiyor arac
Masallah....Kazasiz belasiz gazlamalar.
laa inan beni STp sandın ya senden büyük intikam alcam :)
inan allah nazarlardan saklasın.hakan abinin dediğine katılıyorum.bu arada fazla video koyma.kötü gözler olabilir.U typer'la deneme ne zaman inan.denede bitsin şu muhabbet.
Maşallah inan çok başarılı.Tünelin neresi yokuş aşşa anlamadım bende orda gazladım 1-2 kere yokuş denilecek bir eğim göremedim:)Bu arada dün gece giriyorduk kamyonun altına el ele kol kola verilmiş sadakamız varmış,Otobanın orta şeridinde kamyonu durdurup kamile saldırmamız videoluktu ama:Dben bugün kapıya gelecek tüm dilencilere para verecem:)